Reduceri la consultații dr. Elvira Brătilă, București, pentru membrii Asociației

Asociația Eu și Endometrioza are deosebita bucurie să anunțe că, în urma colaborării încheiate cu Clinica Elginmed București, membrii Asociației vor putea beneficia de reduceri importante la atât la consultații medicale, cât și la investigații specifice, realizate în cadrul acestei clinici!


Pentru că știm cât este de important orice ajutor venit în sprijinul pacientelor cu endometrioză și/sau adenomioză, Asociația Eu și Endometrioza, împreună cu Clinica Elginmed București oferă tuturor membrilor Asociației posibilitatea de a fi diagnosticați, monitorizați și tratați corespunzător, oferind în acest sens și suport în ce privește managementul financiar al acestor patologii.

Astfel, toate pacientele membre ale Asociației Eu și Endometrioza care se solicită programare în cadrul clinicii Elginmed București la doamna profesor Elvira Brătilă vor putea, începând de astăzi, să beneficieze de 70% reducere la orice consultație care cuprinde anamneza, consult ginecologic, ecografie transvaginală și plan de tratament.

Doamna Prof. Dr. Elvira Brătilă este Medic primar obstetrică –ginecologie, șef de Disciplina Obstetrică Ginecologie la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie “Prof. Dr. Panait Sârbu”, București, fondator al Societatății de Endometrioză și Infertilitate Est – Europeană. Mulțumim doamnei profesor pentru această colaborare și pentru interesul acordat pacientelor cu endometrioză de la noi din țară!

CUM OBȚII REDUCERILE?*

  • Ești membru de cel puțin 3 luni în Asociația Eu și Endometrioza.
  • Ai achitată la zi cotizația lunară, la momentul solicitării voucherului de reducere, pentru cel puțin  un an.
  • Noi îți trimitem pe email voucherul personalizat și codul aferent reducerii pe care o soliciți, tu îl printezi și te prezinți cu el spre verificare la recepția clinicii Elginmed, în ziua în care ești programată.

 Află aici cum devii membru al Asociației! 

Este încă un pas important pe care Asociația Eu și Endometrioza îl face în ajutorul pacientelor înscrise deja în Asociație și, ne bucurăm că am putut să vă oferim tuturor, încă un motiv de bucurie, pentru o mai bună viață alături de endometrioză!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top