Descoperă Echipa Asociației Eu și Endometrioza

Află Despre Membrii Talentati ai Echipei Noastre și Contribuțiile Lor

Clarisa Iordache
Fondator

Clarisa Iordache este forța din spatele Asociației Eu și Endometrioza. În calitate de fondatoare, ea a fost pionier în sprijinul pacienților cu endometrioză din țară, pledând pentru drepturile lor în Parlamentul European și creând conștientizare prin diverse inițiative. Călătoria lui Clarisa, marcată de propria ei diagnosticare după ani de suferință, a condus-o să lanseze proiecte menite să adune pacienți și medici. Prin eforturile sale neobosite, Clarisa continuă să inspire și să împuternicească femeile, dovedind că o singură voce, condusă de empatie și profesionalism, poate avea un impact profund, atingând viețile multora.

Camelia Chiriță
Membru

După cinci ani de durere inexplicabilă și numeroase vizite la medici fără alinare, Camelia Chiriță a găsit în cele din urmă Asociația Eu și Endometrioza și pe Clarisa Iordache. Abia atunci, a înțeles ce înseamnă cu adevărat boala sa. Acest moment crucial a marcat descoperirea rețelei sale de sprijin și a aprins o pasiune de a contribui la inițiativele vitale de conștientizare susținute de asociație, atât la nivel local, cât și global. Acum, este unul din cei mai de preț membri ai asociației, fiind nelipsită din orice proiect.

Emilia Petre
Designer Grafic

După ce a primit un diagnostic de endometrioză și a suferit două intervenții chirurgicale, Emilia Petre a simțit nevoia să acționeze pentru comunitatea de femei afectate de această afecțiune. Șansa ei a venit odată cu descoperirea Clarisei Iordache și a Asociației Eu și Endometrioza. Emilia și-a propus să ofere vizibilitate inițiativelor asociației și să crească conștientizarea endometriozei, bazându-se pe experiența sa vastă de 20 de ani ca designer grafic.

Alexandru Dima
Fondator

Alexandru Dima, împreună cu soția sa, s-a alăturat inițiativei Clarisei de a înființa o asociație care să susțină drepturile pacienților cu endometrioză. Alexandru subliniază importanța sprijinului partenerilor pentru pacienții cu endometrioză, considerând că efortul colectiv face orice provocare mai ușor de gestionat.

În plus, Alexandru susține cu fermitate proiectele care se concentrează pe educarea și creșterea conștientizării cu privire la această afecțiune, începând chiar din liceu. El consideră că este crucial să ne asigurăm că niciun adolescent nu trece prin astfel de dureri, neștiind că acestea nu ar trebui să fie considerate normale.

Andreea Dima
Fondator

Andreea Dima, membră fondatoare a Asociației Eu și Endometrioza, a participat activ la proiecte menite să crească conștientizarea asupra impactului endometriozei asupra vieții pacienților încă de la înființarea asociației. Ca pacientă cu endometrioză peritoneală, Andreea înțelege nevoia critică de a avea în România o asociație care să susțină drepturile pacienților cu endometrioză. Răspunzând pozitiv invitației Clarisei de a înființa această asociație, Andreea se dedică asigurându-se că nimeni nu trece prin întârzierile și pierderile financiare extinse prin care a trecut ea în primirea unui diagnostic de endometrioză. Ea pledează pentru ca pacienții cu endometrioză să primească înțelegere și sprijin din partea familiilor lor, a medicilor și a prietenilor.

Alina Eftimie
Membru

Alina Eftimie, o pacientă cu endometrioză și voluntară la Asociația Eu și Endometrioza, este condusă de o pasiune pentru a crește conștientizarea și a sprijini femeile și adolescenții care se confruntă cu această afecțiune. Recunoscând că durerea și suferința prelungită nu sunt normale, ea promovează activitățile asociației pentru a informa și a ajuta pe cei afectați de endometrioză. Misiunea ei este de a ajunge și de a sprijini cât mai mulți indivizi posibili care se confruntă cu simptomele specifice ale acestei afecțiuni.

Lavinia Dincă
Membru

Lavinia Dincă, absolventă în Comunicare și Relații Publice, nu este doar o pacientă care luptă împotriva endometriozei, ci și forța din spatele prezenței online a Asociației Eu și Endometrioza pe platformele de social media. Prin implicarea activă, a contribuit semnificativ la organizarea și promovarea inițiativelor asociației menite să crească conștientizarea despre endometrioză printre femeile din România. Pasiunea ei izvorăște dintr-o dorință profundă de a oferi asistență și sprijin femeilor afectate de această afecțiune, deoarece crede ferm în puterea unității de a amplifica vocile acestora și de a milita pentru schimbare.

Ioana Constantinescu
Membru

Ioana Constantinescu este o femeie puternică care a întâmpinat o viață întreagă de durere, primind diagnosticul de endometrioză la vârsta de 18 ani. Deși drumul ei cu această afecțiune a fost marcat de provocări, ea totuși persistă cu o determinare neclintită. Prin momente bune și rele, Ioana refuză să cedeze, alegând în schimb să inspire alte tinere. Ea crede în posibilitatea unei vieți împlinite, fără durere, în ciuda luptei cu endometrioza, și este dedicată să transmită acest mesaj de speranță și împuternicire altor femei. Povestea Ioanei este una de curaj, perseverență și credința neclintită că o viață fericită, fără durere, este la îndemâna tuturor.

Scroll to Top