CUM POȚI AJUTA?

 

  • Devenind membru activ al Asociației Eu și Endometrioza. Vezi mai jos cum devii membru!
  • Redirecționând 2% din impozitul pe venit către Asociație, până pe 27 mai 2018. Descarcă de AICI formularul, depune-l la administrația financiară de care aparții și trimite-ne ulterior o copie pe email, cea pe care o primești de la ei cu ștampila ANAF.
  • Prin strângeri de fonduri direcționate către Asociație.
  • Donații.
  • Sponsorizări.
  • Implicându-te în acțiunile Asociației, în beneficiul pacientelor cu endometrioză.

 

 

CUM DEVII MEMBRU ÎN ASOCIAȚIE?

 

Cererea de înscriere în Asociația Eu și Endometrioza poate fi descărcată de AICI. Linkul este pe cuvântul AICI. După completarea cererii, o puteți trimite scanată, în format electronic, pe adresa: eusiendometrioza@gmail.com, urmând a fi validată de către Consiliul Director al Asociației.

După acceptare vă rugăm să ne trimiteți pe email și dovada plății*. La detalii plată este necesar să menționați: taxă inițială de înscriere + cotizație lunile… (specificați lunile pentru care plătiți). Atenție! Este necesară specificarea exactă a acestei mențiuni și nu donație, sponsorizare, etc! O

Taxa inițială de înscriere în Asociație este de 50 de lei pentru persoanele fizice și de 100 de lei pentru persoanele juridice, plătibili o singură dată.

Cotizația lunară pentru persoanele fizice este de 10 lei/lună iar pentru persoanele juridice este de 100 lei/lună.

 

 

Pentru donații, sponsorizări și viramentul taxelor de membru puteți folosi contul Asociației Eu și Endometrioza, deschis la Banca Transilvania: Cont Bancar: RO82BTRLRONCRT0385986401.

 

*Conform Statutului de funcționare Asociația își rezervă dreptul de a refuza anumite cereri de înscriere, dacă solicitările nu corespund principiilor, statutului sau regulamentului de funcționare al acesteia, caz în care Asociația nu este obligată să își motiveze decizia.