CUM POȚI AJUTA?

 

 

COMPANII:

 • Redirecționând 20 % din impozitul pe profit pentru persoanele juridice (Conform legilor în vigoare, orice companie ce realizează profit poate redirecționa către Asociația Eu și Endometrioza 20% din impozitul pe profit datorat statului (max 0,5% din cifra de afaceri) până la data de 31.12.2017.

 

 • Cum poți redirecționa cei 20%?
  • descarci contractul de sponsorizare (click aici)
  • îl completezi cu datele firmei și suma, apoi ni-l trimiți prin e-mail la adresa: eusiendometrioza@gmail.com.
  • noi îl imprimam în 2 exemplare, îl semnăm, ștampilăm și îl expediem prin Poșta Română la adresa indicată.
  • te rugam sa ne returnezi unul din exemplare semnat și ștampilat. Mulțumim!

Avantajele unei companii:

 • nu costă nimic: redirecționezi din impozitul pe care oricum îl plăteai statului. Așa, faci o faptă bună și ajuți pacientele cu endometrioză.
 • nebirocratic: doar închei un contract de sponsorizare
 • transparență completă: 100% din banii donaţi contribuie la realizarea proiectului

 

 

PERSOANE FIZICE:

 • Redirecționând 2% din impozitul pe venit pentru persoanele fizice

Completează Formularul 230 pentru angajați pentru redirecționarea a 2% din impozitul pe venit. Formularul trebuie depus până la data de 25 mai 2017 la Administrația Fiscală de care aparțineți.

-Completarea Formularul 200. Acesta este obligatoriu de completat de către persoanele care realizează venituri din alte surse (chirii, drepturi de autor etc).

Printr-o contribuție, în LEI, în contul Asociatiei: RO82BTRLRONCRT0385986401.

 

Cum te mai poți implica:

 • Devenind membru activ al Asociației Eu și Endometrioza
 • Prin strângeri de fonduri direcționate către Asociație
 • Donații
 • Sponsorizări
 • Implicându-te în acțiunile Asociației, în beneficiul pacientelor cu endometrioză

 

 

CUM DEVII MEMBRU?

 

Cererea de înscriere în Asociația Eu și Endometrioza poate fi descărcată de AICI. Linkul este pe cuvântul AICI. După completarea cererii, o puteți trimite scanată, în format electronic, pe adresa: eusiendometrioza@gmail.com, împreună cu dovada plății. La detalii plată este necesar să menționați: taxă inițială de înscriere + cotizație lunile… (specificați lunile pentru care plătiți). Contul Asociației Eu și Endometrioza este: RO82BTRLRONCRT0385986401 și este deschis la Banca Transilvania.

 

 

Art. 6. Pot deveni membrii ai Asociației persoanele fizice sau juridice din țară sau străinătate, indiferent de sex, cu vârsta peste 18 ani și care sprijină moral şi/sau material Asociația.

Membrii Asociației au următoarele drepturi:
a. să participe la Adunările Generale, să pună în discuție şi să ia parte la dezbaterea problemelor care interesează domeniul sau bunul mers al Asociației;

 1. să aleagă şi să fie aleşi în organele de conducere ale Asociației;
 2. să semnaleze Asociației problemele care privesc scopul şi obiectivele Asociației, în vederea promovării şi apărării acestora;
 3. să se retragă din Asociație;
 4. să îşi exprime votul, dacă este cazul;
 5. să facă propuneri privitor la activitatea Asociației şi folosirea fondurilor strânse;
 6. să primească sprijin moral, material şi asistență din partea Asociației în cazuri excepționale (boală, accident, incendii, decesul sau boala gravă a unui membru de familie).
  h. să aibă acces gratuit sau cu o reducere de 50%, după caz, la lucrările, publicațile și materialele documentare de care dispune asociația;
  i. să beneficieze de toate condițiile oferite de asociație pentru informare și pregătire profesională.

Art. 9. Membrii Asociației au următoarele îndatoriri:
a. să respecte statutul, regulamentul interior, hotărârile organelor de conducere ale Asociației şi să dea tot sprijinul pentru îndeplinirea obiectivelor Asociației;

 1. să nu aducă prejudicii de ordin moral şi material Asociației;
 2. să participe la adunările generale şi/sau la şedințele Consiliului Director, după caz;
 3. să sprijine material şi moral Asociația;
 4. să achite taxa inițială de înscriere și cotizația anuală stabilite de Adunarea Generală. Pentru anul în curs valoarea contribuției la înscriere este de 50 de lei pentru persoanele fizice și de 100 de lei pentru persoanele juridice, plătibili o singură dată. Valoarea cotizației lunare pentru persoanele fizice este de 10 lei/lună iar pentru persoanele juridice este de 100 lei/lună.
  f. să contribuie la creșterea prestigiului general al Asociației;
  g. să participe la lucrările și activitățile Asociației atunci când sunt solicitați de către organele de conducere ale acesteia și să păstreze confidențialitatea asupra activităților și deciziilor din cadrul asociației;

 

Pentru a afla care sunt realizările Asociației Eu și Endometrioza în anul 2017 dar și ce obiective ne propunem pentru anul 2018 click AICI!

 

Pentru donații, sponsorizări și viramentul taxelor de membru puteți folosi contul Asociației Eu și Endometrioza, deschis la Banca Transilvania: Cont Bancar: RO82BTRLRONCRT0385986401.