Asociatia Eu si Endometrioza

Înființată în anul 2017, Asociația Eu și Endometrioza este singura asociație activă din România care își dedică eforturile și expertiza pacientelor diagnosticate cu endometrioză și/sau adenomioză. 

Creștem gradul de conștientizare asupra endometriozei, atât în rândul pacienților cât și în rândul personalului de specialitate din România, prin oferirea de informații complete și utile despre endometrioză și adenomioză.

Oferim suport pacientelor cu endometrioză din toate colțurile țării, prin reduceri la investigații medicale, dar și prin întâlnirile naționale “Eu și Endo” pe care le organizăm în diferite orașe. Evenimentele dedicate pacientelor, cele medicale la care participăm în calitate de speakeri și expozanți sunt mijloace prin care susținem, promovăm și ridicăm atenția asupra unei afecțiuni care afectează sute de mii de românce.

Am publicat primul Ghid de management informativ – educativ din România: “Endometrioza Inamicul Tăcut”, destinat atât pacientelor care suferă de această patologie, cât și tuturor care doresc să înteleagă mai bine această afecțiune, ghid pe care îl puteți achiziționa prin comandă la adresa noastră de email: ambasadorii.endometriozei@gmail.com. Detalii aici!

Am realizat PRIMUL FILM DOCUMENTAR DESPRE ENDOMETRIOZĂ DIN ROMÂNIA – ENDODYSSEY. Mai multe detalii aici!

Asociația Eu și Endometrioza are deosebita onoare de a fi membru al Organizației Mondiale a Endometriozei, începând din toamna anului 2018!  WEO reprezintă o rețea de organizații constituite pentru a adresa probleme semnificative la nivel mondial în ce privește endometrioza și îmbunătățirea calității vieții pacienților cu endometrioză din lume. Ne bucurăm pentru această onoare de a deveni membri ai WEO și așteptăm cu nerăbdare să împărtășim expertiza noastră cu organizații similare de la nivel mondial!

Această calitate ne onorează și, totodată, reliefează rolul important pe care Asociația Eu și Endometrioza îl are în ce privește conștientizarea endometriozei, dar mai ales reprezentarea României în cadrul forurilor mondiale de profil!

Asociația Eu și Endometrioza is a proud member of the World Endometriosis Organisation. WEO is a network of world organisations formed to address the significant global issues facing endometriosis and improve health outcomes for those with endometriosis around the world.   We look forward to collaborating with WEO and sharing expertise with like-minded organisations.  

Pentru mai multe detalii legate de misiunea, obiectivele și evenimentele organizate de Asociația Eu și Endometrioza vă așteptăm pe websiteul nostru: eusiendometrioza.ro, secțiunile Obiective și Proiecte!

Motto-ul nostru: “Ceea ce facem în viață are ecouri în eternitate – Marcus Aurelius!”

POLITICĂ GDPR:

* Asociația EU și Endometrioza declară că datele cu caracter personal (nume, prenume, adresa de email, adresa de domiciliu, număr de telefon, CNP, seria și numărul C.I, precum și orașul membrilor înscriși în Asociație vor fi folosite exclusiv pentru confirmarea înscrierii, comunicările interne, rapoarte și activitățile Asociației. Pentru testimonialele pacienților publicate pe acest site, până la data de 25.05.2018 se atestă că fiecare persoană în parte și-a dat acordul de publicare a testimonialului precum și numelui și fotografiei, prin trimiterea acestor informații pe emailul Asociației, anterior publicării lor. Ulterior acestei date, orice testimonial va fi publicat cu acordul expres scris al fiecărui pacient în parte, pe email trimis la eusiensometrioza@gmail.com.

În cadrul participării la evenimentele organizate de Asociație, toți participanții sunt informați încă de la bun început că evenimentele sunt înregistrate pe suport audio și/sau video, fotografic și film din cadrul evenimentelor iar acestea pot fi publicate pe site-ul Asociației, pagina de Fb a Asociației, Pagina de Fb a Ghidului Endometrioza Inamicul Tăcut sau în materiale tipărite de tip ghiduri, broșuri, pliante, DVD-uri. Participanții sunt rugați să își exprime acordul/dezacordul publicării imaginilor  în care apar. Nespecificarea dezacordului la acel moment se consideră acordul participantului, fără nicio revenire ulterioară publicării imaginii acestuia.

În cazul în care nu doriți ca imaginea voastră să fie publicată de către Asociație prin mijloacele specificate mai sus vă rugăm să specificați, atât în scris în emailul trimis pentru participare la evenimente, precum și la începutul fiecărui eveniment în parte la care luați parte. Asociația Eu și Endometrioza nu va transmite terților datele cu caracter personal furnizate de membrii ei și participanții la lansări, decât cu acordul expres și scris al celor care doresc aceasta și numai în scopuri bine declarate în prealabil.