Deliciile dietei pentru Endometrioză: Degustare de produse românești

Asociația Eu și Endometrioza, Cămara Mariei și Nuts for Nuts vă invită sâmbătă, 10 februarie, începând cu orele 12.00 în Constanța, la evenimentul: Deliciile dietei pentru Endometrioză: Degustare de produse românești!

Pentru că știm cât de importantă este dieta pentru pacientele cu endometrioză și, mai ales, cât de dificil poate fi uneori să alegem o nutriție sănătoasă ajutându-ne de produsele din comerț, aducem pentru voi, mai aproape de casă, delicioasele produse realizate în atelierul Nuts for Nuts din Arad, de către Irina și Florin, doi tineri entuziaști care oferă românilor mâncare sănătoasă, pentru orice casă! Deliciile lor vor putea fi degustate, savurate și cumpărate acum în premieră în Constanța și, începând de sâmbătă, le veți regăsi mereu pe rafturile din Cămara Mariei!

Ne vom bucura astfel de un spațiu plin de culoare, savoare și farmec: Cămara Mariei – gazda noastră, cea care de mai bine de un an deservește comunitatea constănțeană cu produre românești, de calitate, de prin mai toată țara adunate.

Ce veți putea degusta?

Diverse unturi și creme delicioase, din alune de pădure, caju, nucă de cocos, brânzeturi vegetale, numai bune pentru cele care au intoleranță la lactate sau chiar endometrioză, amestecuri fine și gustoase de legume uscate, alese cu grijă pentru supe, ciorbe, tocănițe. Toate aceste produse pe care cei de la Nuts for Nuts le-au pregătit cu grijă pentru o dietă sănătoasă, le veți putea regăsi pe rafturile din Cămara Mariei.

Ce înseamnă produse sănătoase?

Toate produsele Nuts for Nuts pot fi personalizate în funcție de nevoile clienților. Așadar, fără zahăr, gluten, lactate, soia, aditivi, E-uri, coloranți sau exact așa cum le doriți. Pasta de ardei copți cu nuci, parmesanul din caju, pasta de susan, deliciosul unt de alune de pădure coapte, precum și multe alte surprize, cei de la Nuts for Nuts le pot realiza pentru voi iar în Camara Mariei le veți regăsi la loc de soi!

Gazdele noastre au dorit să ni se alăture în procesul de conștientizare a endometriozei, drept urmare, toți cei prezenți la eveniment vor putea afla informații prețioase despre această patologie, dar și despre dieta ei specifică, chiar de la fondatorii Asociației Eu și Endometrioza.

Pentru orice produs cumpărat la acest eveniment din Cămara Mariei, toți cei prezenți vor avea 10% reducere iar acest discount va fi donat Alexandrinei Stănculeanu, pacienta care va fi operată pentru a opta oară de endometrioză, în Franța! Povestea ei o puteți citi în întregime AICI!

Vă invităm, așadar, sâmbătă, 10 februarie orele 12.00, să petrecem împreună câteva ore pline de informații despre endometrioză și dieta ei specifică, dar mai ales, de gusturi amețitoare, îmbietoare și pline de savoare, marca Nuts for Nuts, doar la Cămara Mariei, Constanța!

Intrarea este liberă! Vă așteptăm cu drag!

Adresa: Strada Izvor nr. 3

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top