Galerie foto – Deliciile Dietei pentru Endometrioză, Constanța!

posted in: Evenimente, PROIECTE | 0
FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Încă un eveniment dedicat pacientelor cu endometrioză, dar nu numai, s-a încheiat în această după amiază la Constanța! Cămara Mariei, gazda noastră din această sâmbătă a fost locul ideal pentru “Deliciile Dietei pentru Endometrioză – Degustare de produse românești”, în cadrul căruia am vorbit celor prezenți despre această patologie, formele ei, tratamente, dar mai ales, dieta potrivită.

Evenimentul a fost realizat de Asociația Eu și Endometrioza în parteneriat cu “Cămara Mariei” Constanța și “Nuts for Nuts” Arad. De altfel, degustarea organizată în cadrul acestei manifestări a vizat chiar produsele Nuts for Nuts, prezente de astăzi pe piața constănțeană, în exclusivitate pentru Cămara Mariei.

Gazda noastră, (Elena Ghiță) ne-a primit cu emoție și mult drag, vorbindu-ne în deschiderea evenimentului despre produsele Nuts for Nuts, cât și despre cele prezente deja în Cămară, pe care iubitorii unei alimentații optime și sănătoase le pot achiziționa de aici.

Momentul Asociației Eu și Endometrioza a vizat, așa cum era și firesc, conștientizarea acestei afecțiuni în rândul publicului larg, oferind astfel informațiile necesare pentru ca fiecare participant la eveniment să poată identifica și ajuta la rândul său, persoanele dragi care pot acuza simptomatologia endometriozei.

Ne-am bucurat de o atmosferă caldă și plăcută, nelipsită însă de emoții. Cazul Alexandrinei Stănculeanu (povestea ei AICI), pacienta pentru care Asociația Eu și Endometrioza a tras un semnal de alarmă săptămânile trecute prin apelul umanitar demarat, a fost și astăzi pe buzele tuturor.

Mozarella vegetală, parmesan, unt de cocos și migdale, nutella din alune de pădure bine coapte, pastă de ardei copți cu nuci, pate vegetal, au fost doar câteva dintre produsele Nuts for Nuts oferite astăzi spre degustare și care au făcut deliciul publicului.

Cămara Mariei, partener al acestui eveniment, dar și ajutor de nădejde alături de Nuts for Nuts a redirecționat 10% din încasările zilei de astăzi către Alexandrina Stănculeanu. De asemenea, Nuts for Nuts a oferit în această săptămână pachete cu produse delicioase, a căror contravaloare a plecat tot în contul Alexandrinei.

Mulțumim tuturor celor prezenți la eveniment, precum și prietenilor noștri și parteneri, Nuts for Nuts și Cămara Mariei, dar și fotografei noastre Dumitrița Constantin, pentru implicarea în cazul Alexandrinei Stănculeanu și în organizarea acestui eveniment de conștientizare a endometriozei! Mai multe imagini puteți regăsi pe pagina de Facebook: Asociația Eu și Endometrioza.

Sursă foto: Dumitrița Constantin

FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.