Workshop de Autocunoaștere: Masaj pentru Fertilitate în Constanța

Asociația Eu și Endometrioza împreună cu Secretul-Sănătății.ro vă invită în data de 19 noiembrie, orele 12.00, la Constanța, pentru un nou workshop dedicat de această dată masajului de fertilitate!

Trainer și speaker invitat va fi Ioana Elena Petcu, Women’s Health & Nutrition Coach, Specialist Detox, Dietary Supplement Advisor și Practician Fertility Massage, membru IAHC și OPMCA  – autoarea unor programe unice în România dedicate femeilor care se confruntă cu Endometrioză și probleme de fertilitate.

Ce veți învăța:

  • În primul rând manevre esențiale de self-help Fertility Massage pentru susținerea detoxifierii și imunității, reducerea congestiei și inflamației pelvine, repunerea uterului în poziție anatomică, promovarea sănătații digestive și hormonale.
  • Indicațiile cataplasmelor cu ulei de ricin și beneficiile lor în reglare hormonală și sănătate menstruală.
  • Ce înseamnă ciclu menstrual sănătos, cum putem să avem o ovulație sănătoasă și să obținem un echilibru hormonal optim.
  • Să explorăm fazele ciclului menstrual, să iubim ritmul corpului nostru și să descoperim avantajele pe care ni le oferă energia ciclică feminină.

Vom petrece împreună câteva ore prețioase, în care vom afla informații valoroase pe care să le punem în practică imediat după workshop pentru restabilirea sănătății hormonale, minimizarea efectelor dominanței estrogenice (sindrom premenstrual, endometrioză, menstruații abundente, dureroase, cu cheaguri, chisturi) și pregătirea corpului pentru sarcină!

Vă așteptăm cu ceai cald și ciocolată organică, în compania invitatei noastre, Ioana Elena Petcu – care a pregatit pentru fiecare dintre voi și cadouri utile!

Pentru participare este necesară o ținută cât mai lejeră și șosete groase.

Prețul workshopului este de 200 lei de persoană.

Locația Workshopului: Sediul Yoga Joy Constanța, Str. Theodor Burada, nr. 20.

Locurile sunt limitate. Înscrierile se pot face la:
adresele: eusiendometrioza@gmail.comoffice@secretul-sanatatii.ro

Sau la telefon: 0752866451, 0752088424.

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top