Reduceri la două investigații imagistice pentru membrii Asociației

Asociația Eu și Endometrioza în colaborare cu Centrul Medical Pozimed Constanța a demarat de curând un parteneriat pentru realizarea în Constanța a două investigații importante pentru pacientele cu endometrioză: RMN cu protocol de endometrioză și Hidro Colo CT! Ambele investigații vor fi interpretate de către dr. Denisa Tișea, medic specialist radiologie imagistică din Timișoara, cu specializări internaționale pentru aceste tipuri de investigații. Mai multe despre toate acestea puteți afla de AICI!

În urma acestui parteneiat, membrii Asociației Eu și Endometrioza beneficiază de reduceri semnificative pentru fiecare dintre cele două investigații: 15% din prețul de listă pentru RMN-ul cu protocol de endometrioză și 20% din prețul de listă pentru Hidro Colo CT!

CUM OBȚII REDUCERILE:

  • Ești membru de cel puțin 1 lună în Asociația Eu și Endometrioza*.
  • Ai achitată la zi cotizația lunară, la momentul solicitării voucherului de reducere, pentru cel puțin  un an.
  • Trimiți solicitarea de obținere a voucherului la adresa: eusiendometrioza@gmail.comîmpreună cu dovada trimiterii medicului ginecolog pentru RMN cu protocol de endometrioză sau Hidro Colo CT.
  • Noi îți trimitem pe email voucherul personalizat cu numele tău și codul aferent solicitării tale și, mai apoi, te poți programa la Centrul Medical Pozimed pentru efectuarea investigației.

Vouchele sunt uninominale, pot fi folosite NUMAI de membrii Asociației Eu și Endometrioza pentru fiecare dintre cele două investigații imagistice efectuate în Constanța la Centrul Medical Pozimed.

Reducerile nu se cumulează iar voucherele personalizate sunt transmise exclusiv de către Asociația Eu și Endometrioza membrilor ei.

*Consiliul Director al Asociației Eu și Endometrioza își rezervă dreptul de a acorda aceste vouchere în special cazurilor urgente, cu patologie aferentă stadiilor avansate de endometrioză profund infiltrativă, precum și cazurilor sociale, în limita contractuală stabilită conform parteneriatului cu Pozimed. Voucherele nu vor fi acordate în prima lună a dobândirii calității de membru și fără a îndeplini toate criteriile menționate mai sus.

Tu știi cât de avansată este endometrioza ta? Iată că acum ai o șansă în plus să afli! Te așteptăm alături de noi să te investighezi corespunzător!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top