RMN cu Protocol de Endometrioză și Hidro Colo CT în Constanța

Asociația Eu și Endometrioza are bucuria să anunțe pacientele cu endometrioză din județul Constanța și nu numai că, începând din această săptămână pot efectua și în acest oraș două investigații deosebit de importante pentru depistarea endometriozei infiltrative: RMN cu instilare de gel steril intravaginal și intrarectal și Hidro Colo CT! Ne bucurăm că am putut să aducem în premieră aceste două investigații și în Constanța, alăturându-ne astfel celor două orașe (București și Timișoara) în care se efectuau până în prezent.

Pentru aceste proceduri noi s-au realizat în data de 16 septembrie la Centrul Medical Pozimed Constanța diferite demonstrații imagistice, având drept subiecți chiar două paciente cu endometrioză din orașul de la malul mării. Demonstrațiile și explicațiile tehnice care au vizat realizarea RMN-ului cu protocol de endometrioză și a Hidro Colo CT-ului au fost susținute de către dr. Denisa Tișea, medic specialist radiologie-imagistică din Timișoara, cu competențe dobândite în Franța pentru aceste tipuri de investigații.

După efectuarea protocoalelor imagistice, specialiștii Centrului Medical Pozimed vor putea ajuta astfel pacientele în depistarea imagistică a focarelor endometriozice și ale adenomiozei. Atât RMN-ul cu protocol cât și Hidro Colo CT vor fi realizate în Centrul Medical Pozimed, interpretarea rezultatelor imagistice fiind însă realizată de către dr. Denisa Tișea.

Astfel, din această săptămână nu mai este nevoie să mergeți la București sau chiar Timișoara pentru efectuarea acestor investigații specifice și vă puteți deja adresa la Centrul Medical Pozimed!


Și pentru că proiectele Asociației eu și Endometrioza sunt menite să ajute pacientele care suferă de această patologie, vă anunțăm că din prețul de listă al fiecărei investigații în parte membrele Asociației Eu și Endometrioza vor putea beneficia de reduceri substanțiale (între 15-20%) prin carduri oferite de Pozimed, prin intermediul Asociației! Membrele Asociației vor primi din partea noastră aceste carduri NUMAI după ce fac dovada unei recomandări de la medicul specialist, atât pentru RMN cu protocol cât și pentru Hidro Colo CT. Cardurile nu au valabilitate determinată putând fi folosite oricând pentru aceste investigații.

Ne bucurăm că am găsit deschidere pentru acest pas important atât pentru mediul medical constănțean, dar mai ales, pentru pacientele cu endometrioză care, iată, pot beneficia pe termen lung de inițiativa noastră, mult mai aproape de ele.


Mulțumim dr. Denisa Tișea și Centrului Medical Pozimed pentru disponibilitate și pentru colaborarea de bun augur cu Asociația Eu și Endometrioza!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top