Prima Conferință Internațională Eu și Endo: “Endometrioza – Abordări terapeutice și de diagnostic. Actualitate și Perspective”

Asociația Eu și Endometrioza vă invită în data de 20 Septembrie a.c. la prima Conferință Internațională marca Eu și Endo: “Endometrioza – Abordări terapeutice și de diagnostic. Actualitate și Perspective” ce va avea loc la Centrul Regional de Afaceri CRAFT, Timișoara.

Evenimentul face parte din seria conferințelor medicale pe care Asociația le organizează pentru informarea pacientelor din România fiind, de altfel, prima conferință internațională de acest gen, dedicată pacientelor de la noi din țară.

Din programul manifestării avem bucuria să anunțăm participarea unor specialiști de renume, atât de pe plan internațional, cât și de la noi din țară, deschizători de drumuri în ce privește tratamentul chirurgical și managementul acestei patologii.

Astfel, printre invitați avem onoarea să îi avem alături de noi pe:

  • Dr. Ceana Nezhat, S.U.A – medic primar chirurgie ginecologică, fondator al Nezhat Medical Center din Atlanta, specializare în tratamentul chirurgical minim invaziv al endometriozei severe a diferitelor organe, specialist în infertilitate, precum și în reconstrucție urologică și pelviană. 
  • Prof. Dr. Gernot Hudelist, Austria – medic primar obstetrică ginecologie, specialist în diagnosticul și terapia endometriozei, fibroamelor și bolilor ovariene, chirurgia tumorilor ginecologie și îngrijire prenatală. 
  • Dr. Attila Bokor, Ungaria – medic primar obstetrică – ginecologie, specializare în diagnosticul semi invaziv al endometriozei, chirurgie ginecologică oncologică și îngrijire prenatală, doctor în medicină. 
  • Dr. Voicu Simedrea, România, medic primar obstetrică – ginecologie, specializare în chirurgia și tratamentul endometriozei, fondator EndoInstitute Timișoara. 
  • Dr. Radu Maftei, România – medic specialist obstetrică ginecologie, specializare în tratamentul endometriozei și F.I.V. sub diagnostic de endometrioză. 
  • Dr. Denisa Tișea, România – medic specialist radiologie imagistică, specializare în imagistica pentru endometrioză. 
  • Ioana Elena Petcu – nutriționist, Women’s Health Coach, Specialist Detox, consilier suplimente și practician masaj de fertilitate.

Timp de câteva ore vom avea ocazia să aflăm informații importante din experiența fiecăruia dintre specialiști, precum și legate de diferitele abordări pe care aceștia le practică în țările lor.

Pentru programul detaliat al conferinței, precum și titlurile prezentărilor speakerilor CLICK AICI!

Participarea pacientelor la conferință este gratuită dar necesită înscriere în limita locurilor disponibile.

Înscrierile* se pot face la adresa:
ambasadorii.endometriozei@gmail.com cu 
număr de telefon, numele complet, și adresă de email, până pe data de 15 septembrie 2019.

Ediția de anul acesta a conferinței “Endometrioza – Abordări terapeutice și de diagnostic. Actualitate și Perspective” se desfășoară în colaborare și în același timp cu Conferința FemHelp – Concepte Moderne în Endometrioză și Chirurgie Ginecologică, Medicină Fetală dedicată cadrelor medicale și se bucură de sprijinul acesteia. Mulțumim organizatorilor FemHelp pentru sprijinul acordat!

Vom reveni cu amănunte! Vă așteptăm cu drag!

1 thought on “Prima Conferință Internațională Eu și Endo: “Endometrioza – Abordări terapeutice și de diagnostic. Actualitate și Perspective””

  1. Pingback: Dr. Gernot Hudelist, Austria – Conferențiar la Conferința internațională a pacientelor: Endometrioza – Perspective Terapeutice și de Diagnostic - Asociatia Eu si Endometrioza

Comments are closed.

Scroll to Top