Eu și Endometrioza la Spitalul Euromaterna, Constanța: Celebrând Dragobetele cu Sfaturi pentru Endometrioză

Vești bune pentru pacientele cu endometrioză precum și pentru cele interesate de problema infertilității vin în februarie de Dragobete! O nouă întâlnire Eu și Endo va avea loc pe 24 februarie, orele 14,00, la Constanța, de data aceasta, la Spitalul Euromaterna!

Eu și Endo deschide așadar seria întâlnirilor realizate în colaborare cu spitalul Euromaterna, la care vă așteptăm pentru o primă discuție cu medicii de acolo: doamna doctor Coralia Ștefănescu, Medic primar obstetrică-ginecologie, cu supra specializare în Medicina Materno-Fetală și Tratamentul infertilității de cuplu/reproducere asistată, Doctor în științe medicale și Coordonator al Departamentului de Medicină Materno-Fetală.

Alături de dânsa va fi și doamna doctor Virginia Șerbu, Medic Primar Obstetrică – Ginecologie, cu competențe în Ultrasonografie obstetrică, ginecologie și Histeroscopie, supra specializare în Tratamentul Infertilității și Tehnici de Reproducere Umană Asistată.


Cele două gazde și, totodată, invitate ale întâlnirii Eu și Endo vor fi bucuroase să vă răspundă la întrebările pe care le aveți în legătură cu endometrioza, șansele de fertilitate, tratamente hormonale, FIV, reapariția endometriozei post sarcină și cam tot ce vă frământă din sfera de competență a dumnealor.

Intrarea este liberă dar este nevoie de confirmarea prealabilă a participării voastre, în limita a 25 de locuri! Așadar, vă așteptăm la Euromaterna, la o nouă întâlnire Eu și Endo Constanța, în data de 24 februarie, orele 14.00!

Confirmarea de participare se face până în data de 22 februarie, la numărul de telefon: 0752866451.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top