Conferința FEM HELP La Timișoara

posted in: Evenimente | 0
FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Cea de-a treia ediție a Conferinței Fem Help cu tema “Concepte Moderne și Ginecologice în Medicina Fetală” va avea loc la Timișoara între 26-28 mai 2017! În cadrul evenimentului ne vom bucura de participarea unor chirurgi de prestigiu din țări precum Franța, Italia, Germania și România.

În cadrul conferinței dedicată personalului medical prima zi va fi dedicată endometriozei, adenomiozei și disfuncțiilor uterine. Prezentările interactive vor fi susținute de medici de prestigiu precum dr. Horace Roman, dr. Ion Ionuț, prof. Lucian Pușcașiu, prof. Fabrizio Barbieri – Italia, dr. Genot Kommeter – Germania și, nu în ultimâul rând, dr. Voicu Simedrea.

Tot în cadrul conferinței, sesiunea de medicină fetală va trata aspecte precum depistarea anomaliilor fetale. Prezentările vof fi susținute de către dr. Bogdan Mureșan, dr. Dragoș Nemescu, Alina Veduta, dr. Eduard Bălașa și mulți alți specialiști de la noi din țară. De asemenea, prezența dr. Gregor Kasprian va aduce în discuție RMN-ul fetal și va explica utilitatea acestuia precum și când anume este necesară o astfel de investigație.

Participarea personalului medical la conferința “Concepte Moderne și Ginecologice în Medicina Fetală” se face cu înscriere prealabilă.

Pentru mai multe detalii și înscrieri puteți accesa site-ul conferinței sau contacta direct Asociația “FemHelp” la email: femhelp.timisoara@gmail.com.

Sursa foto:yonke-law.com

FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.