Asociația Eu și Endometrioza este membru al World Endometriosis Organization

Asociația Eu și Endometrioza are deosebita onoare să anunțe că, începând din luna octombrie a acestui an este membru activ al Organizației Mondiale a Endometriozei!

WEO reprezintă o rețea de organizații constituite pentru a adresa probleme semnificative la nivel mondial în ce privește endometrioza și îmbunătățirea calității vieții pacienților cu endometrioză din lume. Ne bucurăm pentru această onoare de a deveni membri ai WEO și așteptăm cu nerăbdare să împărtășim expertiza noastră cu organizații similare de la nivel mondial!

Totodată, alături de această calitate, primim cu bucurie și invitația Organizației Mondiale a Endometriozei de a participa la cea de-a 4-a ediție a Congresului European de Endometrioză care se va desfășura în luna noiembrie, la Viena!

Această calitate de membru, precum și invitația la manifestarea europeană dedicată studiului endometriozei ne onorează și, totodată, reliefează rolul important pe care Asociația Eu și Endometrioza îl are în ce privește conștientizarea endometriozei, dar mai ales reprezentarea României în cadrul forurilor mondiale de profil!

O asemenea calitate nu vine doar cu recunoașterea unor merite, ci și cu proiecte și programe comune tuturor statelor membre, cu acțiuni aplicate de fiecare ONG în parte în țara în care activează, cu măsuri de conștientizare adresate conducerii Statelor membre din țările care fac parte din Organizația Mondială a Endometriozei.

Toate acestea se vor putea concretiza și la noi în țară, începând de anul viitor, prin proiectele Asociației Eu și Endometrioza.

Vă mulțumim tuturor celor care ați crezut  în Asociația Eu și Endometrioza de-a lungul acestui an, tuturor celor care ați dat votul vostru de încredere proiectelor ei și v-ați înscris în Asociație, dar și tuturor celor care au sprijinit Asociația de-a lungul vremii! Victoria aceasta este a voastră, a tuturor pacientelor cu endometrioză de la noi din țară, dar și a României, țară care este de astăzi, pe harta mondială a conștientizării endometriozei!

Până când vom primi logoul oficial al Organizației Mondiale a Endometriozei am primit permisiunea să folosim logoul Organizației din Noua Zeelandă, deoarece inițiatorul WEO este din Noua Zeelandă și, totodată, una dintre cele mai longevive organizații dedicate conștientizării endometriozei, din lume.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top