Endometrioza – Inamicul Tăcut. Ghid de management informativ- educativ! Turneu național de promovare

posted in: Evenimente, PROIECTE | 0
Facebookgoogle_pluspinterestlinkedinFacebookgoogle_pluspinterestlinkedin

Asociația Eu și Endometrioza are deosebita plăcere să vă invite la Turneul de promovare al Ghidului: Endometrioza – Inamicul Tăcut. Ghid de management informativ- educativ!

Astfel, fie că sunteți paciente cu endometrioză, medici de specialitate sau psihologi, ori nutriționiști sunteți bineveniți în următoarele orașe:

Timișoara – 2 iunie, orele 17.00, Restaurant Senator, Sala Eminescu

Brașov – 19 iulie, orele 17.00, Hotel Ambient, Sala Millenia

Cluj Napoca – 21 iulie, orele 11.00, Sala Intesa Training

Constanța – 25 august, orele 11.00 am, Hotel Flora, Mamaia

Iași – 1 septembrie, orele 11.00, Hotel Ramada

București – 7 septembrie, orele 17.00 pm

 

Pentru Timișoara, Brașov și Cluj Napoca, invitatul evenimentelor este Ioana Elena Petcu, Women’s Health & Nutrition Coach, Specialist Detox, Dietary Supplement Advisor și Practician Fertility Massage, membru IAHC și OPMCA  – autoarea unor programe unice în România dedicate femeilor care se confruntă cu Endometrioză și probleme de fertilitate. Pentru celelalte orașe vom anunța ulterior invitații.

 

Necesitatea publicării unui ghid care să descrie managementul acestei patologii, indiferent de vârsta la care este descoperită a venit firesc, ca urmare a nevoii de informație în România, fiind primul material informativ – educativ de la noi din țară care vizează managementul endometriozei, dedicat pacientelor care suferă de această patologie, dar extrem de util și cadrelor medicale, care își doresc să înțeleagă mai bine această afecțiune.

Acest ghid de management al endometriozei vine în completarea proiectelor realizate până acum de către Asociația Eu și Endometrioza și în întâmpinarea nevoii de informație corectă, oferită atât pacientelor, cât și publicului larg. Considerăm că este momentul ca și România să se ralieze la normele internaționale care privesc diagnosticarea corectă, tratamentul și managementul chirurgical ale acestei afecțiuni, scurtând astfel chinul acestor paciente și media anilor de diagnostic!

Înscrierile pentru participarea la lansările desfășurate în cele 6 orașe se fac la adresa: ambasadorii.endometriozei@gmail.com cu număr de telefon, numele complet, orașul pentru care vreți să participați și adresă de email, în limita locurilor disponibile.

În cadrul lansărilor particianții vor primi câte un exemplar din materialul: Endometrioza – Inamicul Tăcut. Ghid de management informativ- educativ.

Sponsorii turneului de promovare sunt: Organic India cărora le mulțumim pentru implicarea în acest proiect și pentru că au sponsorizează prin produse tombolele organizate în cadrul acestui turneu!

Donația minimă recomandată pentru fiecare eveniment în parte este de 40 de lei/ persoană și va fi achitată în ziua evenimentului, la intrarea în sală! Fondurile sunt destinate cheltuielilor de organizare și deplasare aferente turneului de promovare și vor ajuta și pe mai departe Asociația Eu și Endometrioza în proiectele de conștientizare derulate la nivel național!

Vă așteptăm cu drag!

Facebookgoogle_pluspinterestlinkedinFacebookgoogle_pluspinterestlinkedin

Leave a Reply