Endometrioza – Inamicul Tăcut: Ghid de Management Informativ-Educativ. Turneu Național de Promovare

Asociația Eu și Endometrioza are deosebita plăcere să vă invite la Turneul de promovare al Ghidului: Endometrioza – Inamicul Tăcut. Ghid de management informativ- educativ!

Astfel, fie că sunteți paciente cu endometrioză, medici de specialitate sau psihologi, ori nutriționiști sunteți bineveniți în următoarele orașe:

Timișoara – 2 iunie, orele 17.00, Restaurant Senator, Sala Eminescu

Brașov – 19 iulie, orele 17.00, Hotel Ambient, Sala Millenia

Cluj Napoca – 21 iulie, orele 11.00, Sala Intesa Training

Constanța – 25 august, orele 11.00 am, Hotel Flora, Mamaia

Iași – 1 septembrie, orele 11.00, Hotel Ramada

București – 7 septembrie, orele 18.00 pm, Hotel Novotel


Pentru Timișoara, Brașov și Cluj Napoca, invitatul evenimentelor este Ioana Elena Petcu, Women’s Health & Nutrition Coach, Specialist Detox, Dietary Supplement Advisor și Practician Fertility Massage, membru IAHC și OPMCA  – autoarea unor programe unice în România dedicate femeilor care se confruntă cu Endometrioză și probleme de fertilitate.

Invitatul pentru Constanța este doamna doctor Coralia Ștefănescu, Medic primar obstetrică-ginecologie cu Supraspecializare în Medicina Materno-Fetală și Tratamentul infertilității de cuplu/reproducere asistată, Doctor în științe medicale și Coordonator al Departamentului de Medicină Materno-Fetală la Spitalul Euromaterna.

În Iași, îl vom avea ca speaker invitat pe domnul Profesor Mircea Onofriescu, Profesor universitar la Universitatea de Medicină Iași, medic primar obstetrică – ginecologie, Doctor in Știinte Medicale, Presedinte al Societății Romane de Obstetrica Ginecologie, Președinte al Societății Romane de Medicina Reproductivă, Membru Fondator al The South East European Society of Perinatal Medicine, Membru Fondator al Societăţii Române de Medicină Reproductivă și al Societăţii Române de Ecografie în Obstetrică şi Ginecologie Președintele Societății de Obstetrică – Ginecologie din România. Membru in Comisia Ministerului Sănătății de Obstetrica și Ginecologie, Reprezentantul României la EBCOG.Până în prezent, domnia sa este autor și co-autor peste 450 de lucrări, 8 cărți publicate, membru în diverse societăți medicale naționale și internaționale, coordonator de teze de doctorat, premiat în repetate rânduri pentru rezultatele notabile obținute în cercetările din activitatea sa, recunoscute inclusiv pe plan internațional de specialiștii în domeniu.

Pentru celelalte orașe vom anunța ulterior invitații.

Necesitatea publicării unui ghid care să descrie managementul acestei patologii, indiferent de vârsta la care este descoperită a venit firesc, ca urmare a nevoii de informație în România, fiind primul material informativ – educativ de la noi din țară care vizează managementul endometriozei, dedicat pacientelor care suferă de această patologie, dar extrem de util și cadrelor medicale, care își doresc să înțeleagă mai bine această afecțiune.

Acest ghid de management al endometriozei vine în completarea proiectelor realizate până acum de către Asociația Eu și Endometrioza și în întâmpinarea nevoii de informație corectă, oferită atât pacientelor, cât și publicului larg. Considerăm că este momentul ca și România să se ralieze la normele internaționale care privesc diagnosticarea corectă, tratamentul și managementul chirurgical ale acestei afecțiuni, scurtând astfel chinul acestor paciente și media anilor de diagnostic!

Înscrierile* pentru participarea la lansările desfășurate în cele 6 orașe se fac la adresa: ambasadorii.endometriozei@gmail.com cu număr de telefon, numele complet, orașul pentru care vreți să participați și adresă de email, în limita locurilor disponibile.

În cadrul lansărilor particianții vor primi câte un exemplar din materialul: Endometrioza – Inamicul Tăcut. Ghid de management informativ- educativ.

Sponsorii turneului de promovare sunt: Organic India cărora le mulțumim pentru implicarea în acest proiect și pentru că au sponsorizează prin produse tombolele organizate în cadrul acestui turneu!

Donația minimă recomandată pentru fiecare eveniment în parte este de 40 de lei/ persoană și va fi achitată în ziua evenimentului, la intrarea în sală! Fondurile sunt destinate cheltuielilor de organizare și deplasare aferente turneului de promovare și vor ajuta și pe mai departe Asociația Eu și Endometrioza în proiectele de conștientizare derulate la nivel național!

*Datele cu caracter personal (nume, prenume, adresa de email și număr de telefon, precum și orașul pentru care doriți să participați la lansare) vor fi folosite exclusiv pentru confirmarea înscrierii și eventuale comunicări legate de turneu, lansări și activitățile Asociației. De asemenea, prin participarea la lansare vă exprimați acordul publicării fotografiilor în care apăreți în cadrul evenimentelor din turneu. În cazul în care nu doriți ca imaginea voastră să apară în fotografii vă rugăm să specificați, atât în scris în emailul trimis pentru participare, precum și la începutul fiecărui eveniment în parte la care participați. Asociația Eu și Endometrioza nu va transmite terților datele cu caracter personal furnizate de participanții la lansări, decât cu acordul expres și scris al celor care câștigă premiile oferite în cadrul tombolelor și numai dacă acești câștigători își specifică acordul. 

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top