Premiera ENDODYSSEY – primul film documentar din România, despre Endometrioză!

Update: Premieră reprogramată pentru 14 octombrie 2022.

Asociația Eu și Endometrioza vă invită la Premiera ENDODYSSEY, primul film documentar de conștientizare a endometriozei din România, care înfățișează pentru prima dată la noi în țară, odiseea vieții alături de endometrioză, într-o călătorie fără precedent în lumea pacientelor care suferă de această patologie, cu tot ce înseamnă ea: speranțe, dureri, renunțări și bucurii!

Premiera va avea loc în data de 13 martie la Cinema Europa, Calea Moșilor nr. 127, București, începând cu orele 16.30. Accesul în sală se face începând cu orele 16.00. Intrarea este gratuită dar se realizează NUMAI pe bază de înscriere în limita locurilor disponibile.

ÎNSCRIERILE se pot face la adresa: endodyssey2020@gmail.com până pe data de 8 martie, cu nume, prenumele participanților, adresa de email și număr de telefon. Locul în sală este rezervat numai după ce primiți din partea noastră emailul de confirmare.

Vă mulțumim anticipat pentru donațiile care ne vor ajuta să acoperim costul sălii și cheltuielile aferente. Urna pentru donații o veți regăsi la intrarea în sală. Vă așteptăm cu drag!

Trailerul Filmului: https://www.youtube.com/watch?v=bRqyGnJ99I8

Veți putea afla chiar de la medici și paciente cum arată viața alături de endometrioză și veți putea înțelege pe deplin de ce este important să cunoașteți toate aspectele ei.

Dr. Voicu Simedrea – Fondator EndoInstitute, România, medic primar obstetrică – ginecologie, supraspecializare oncoginecologie, chirurg tratamentul endometriozei.

Dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu – Cu o vastă experiență în medicina tradițională, alternativă și psihanaliză, dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu este terapeut Reiki și autorul a peste 10 volume de referință în dezvoltarea personală și spiritualitate. Mai multe detalii despre domnia sa puteți afla pe www.ovidiudragosargesanu.ro.

Dr. Radu Maftei – medic specialist reproducere umană asistată, specialist obstetrică – ginecologie, membru activ ESHRE din 2014, medic colaborator EndoInstitute.

Ioana Elena Petcu – Coach specializat în Nutriție Funcțională și Sănătate Feminină, practician masaj de fertilitate, creatoarea unor programe de coaching unice în România, dedicate pacientelor diagnosticate cu endometrioză și celor care doresc să își pregătească organismul pentru obținerea unei sarcini în mod natural sau prin tehnici de reproducere umană asistată.

ENDODYSSEY este o producție @28DCP Production

Realizator: Clarisa Iordache

Producător: Mario Pancu

Regizor: Paul Decu.

Filmări Aeriene: Mihail Oprescu

Un film documentar realizat cu sprijinul:

Rețeaua privată de sănătate – Regina Maria

Rig Service S.A.

Asociația Medicală Premiere

Medicover România

Dux MD Pharma

Euromaterna.

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă apariția acestui documentar. 

Copyright: Asociatia Eu si Endometrioza, 2020

Scroll to Top