ENDODYSSEY – mesajul Prof. Dr. Ceana Nezhat – S.U.A

Asociația Eu și Endometrioza prezintă ENDODYSSEY, primul film documentar de conștientizare a endometriozei din România, care înfățișează în premieră la noi în țară, odiseea vieții alături de endometrioză, într-o călătorie fără precedent în lumea pacientelor care suferă de această patologie, cu tot ce înseamnă ea: speranțe, dureri, renunțări și bucurii!

Veți putea afla chiar de la medici și paciente cum arată viața alături de endometrioză și veți putea înțelege pe deplin de ce este important să cunoașteți toate aspectele ei.

Prof. Dr. Ceana Nezhat, S.U.A este medic primar chirurgie ginecologică, specialist în tratamentul chirurgical minim invaziv al endometriozei severe a diferitelor organe, specialist în infertilitate, precum și în reconstrucție urologică și pelviană, fondator al Nezhat Medical Center, Atlanta, fondator alături de fratele său, Prof. Dr. Camran Nezhat, al conceptului internațional ENDO MARCH.

Mesajul domniei sale despre primul film dcumentar din România dedicat conștientizării endometriozei poate fi vizionat AICI! 

ENDODYSSEY este o producție @28DCP Production
Realizator: Clarisa Iordache
Producător: Mario Pancu
Regizor: Paul Decu
Filmări Aeriene: Mihail Oprescu.

Un film documentar realizat cu sprijinul:
Rețeaua privată de sănătate – Regina Maria
Rig Service S.A.
Asociația Medicală Premiere
Medicover România
Dux MD Pharma
Black Sea Suppliers
Euromaterna

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă apariția acestui documentar. Mai multe detalii, ÎN CURÂND!

Copyright: Asociația Eu si Endometrioza, 2020

Scroll to Top