Dăm startul Conferințelor online “Eu și Endo”!

Asociația Eu și Endometrioza vine în sprijinul pacientelor cu endometrioză și continuă procesul de conștientizare asupra acestei patologii și în aceste momente deosebit de dificile pentru fiecare dintre noi.

Pentru că trecem cu toții prin clipe grele din cauza pandemiei cu COVID-19 ne dorim să vă fim aproape și acum. Astfel vom muta online conferințele naționale “Eu și Endo” cu care v-am obișnuit în ultimii trei ani.

Vom demara live aceste conferințe, în curând, în care vom discuta diverse teme actuale și de ajutor pentru pacientele cu endometrioză. Am pregătit pentru voi un formular în care am adunat o serie de propuneri tematice și pe care vă rugăm să îl completați pentru a vedea exact ce necesități aveți și a le putea include în lista de discuții. 

Link-ul cu chestionarul propus de noi poate fi consultat mai jos. Mai multe date despre Conferințele Online Eu și Endo vom anunța în curând.

https://forms.gle/Fxo6qFsJFuCrvkUo9

Suntem aproape de voi și dorim să ajutăm cum putem. O puteți face fiecare și voi! Acum este încă un moment în care putem demonstra că ÎMPREUNĂ putem reuși să fim bine! Vă așteptăm alături de noi!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top