Eu și Endometrioza: București, Capturat în Imagini


În luna dedicată internațional endometriozei, sâmbătă, 25 martie a.c. a avut loc la București încă o întâlnire Eu și Endo, parte a conștientizării acestei afecțiuni în rândul publicului din România! De această dată, cele care au participat la eveniment au avut ocazia să stea de vorbă și să afle informații prețioase cu și de la Ioana Elena Petcu, Women’s Health & Nutrition Coach, Specialist Detox, Dietary Supplement Advisor și Practician Fertility Massage, membru IAHC și OPMCA  – autoarea unor programe unice în România dedicate femeilor care se confruntă cu Endometrioză și probleme de fertilitate.


Pe lângă informații legate de estrogen, alimente care conțin sau nu acest hormon, dietă echilibrată, fetele s-au bucurat și de exercițiile Ioanei legate de un stil de viață echilibrat nu numai în ce privește nutriția și dieta în endometrioză ci și alte aspecte ale vieții care întrunesc feminitatea. Mai mult, Ioana Petcu le-a arătat celor prezente și diferite tehnici de masaj pe care îl pot efectua fiecare pentru confortul abdominal și pelvian.

Dincolo de informațiile prezentate, de notițele luate cu conștiinciozitate, de gânguritul bebelușului care ne-a încântat pe toate cu prezența sa, a fost o atmosferă relaxantă și benefică tuturor! Chiar dacă am putea spune că am participat la o șuetă între fete (FitoCeainăria SanThe care a fost gazda evenimentului te îmbie la așa ceva) întâlnirea Eu și Endo de la București a fost de departe una educativă și instructivă pentru persoanele care se confruntă cu endometrioza sau doresc să afle mai multe despre această afecțiune!

La final, fetele au salutat live pe pagina de Facebook a Eu și Endometrioza toate pacientele din țară și le-au transmis cu această ocazie și un mesaj, tocmai din capitală!

Le mulțumim tuturor celor care au au fost alături de noi, precum și gazdelor noastre FitoCeainăria Santhe pentru călduroasa primire și ceaiurile absolut delicioase!

Pentru mai multe imagini click aici! 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top