Eu și Endometrioza la București: Eveniment Special pe 25 Martie


Iată că a venit vremea pentru o nouă întâlnire Eu și Endo, de data aceasta cu pacientele din București! În luna dedicată conștientizării Endometriozei, ne vom întâlni pe 25 martie, orele 15.00 – la FitoCeainaria SanThe, din strada Lipscani, nr. 104.

Eu și Endometrioza și-a propus ca în fiecare întâlnire să beneficiați de aportul și experiența unui specialist în Endometrioză iar, cu această ocazie, ne vom întâlni să povestim cu Ioana Elena Petcu, Women’s Health & Nutrition Coach, Specialist Detox, Dietary Supplement Advisor și Practician Fertility Massage, membru IAHC și OPMCA  – autoarea unor programe unice în România dedicate femeilor care se confruntă cu Endometrioză și probleme de fertilitate.

Participarea la întâlnire este gratuită (cu excepția consumației pe care o veți achita fiecare). Înscrierile se fac până pe data de 20 martie prin email: eusiendometrioza@gmail.com. Datorită numărului limitat de locuri vă rugăm să vă înscrieți în prealabil pentru a evita confuziile la fața locului.

Daca aveti întrebări sau subiecte pe care specialistul invitat ați dori sa le discute, le puteți trimite prin mesaj la eusiendometrioza@gmail.com.

Vă așteptăm, așadar, pe 25 martie orele 15.00 la FitoCeainăria SanThe, în București, pentru o nouă întâlnire Eu și Endo!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top