Conferințele Eu și Endo – O zi din viața unei echipe dedicate Endometriozei.

posted in: Evenimente | 0
FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Asociația Eu și Endometrioza are deosebita plăcere de a vă invita în data de 07 iunie, începând cu orele 18.30 p.m la o nouă ediție a Conferințelor Eu și Endo. Evenimentul se desfășoară în colaborare cu Spitalul Monza București și se dorește a fi de ajutor tuturor pacientelor cu endometrioză și celor care doresc să afle ce presupune o intervenție chirurgicală de endometrioză profundă, cum se realizează ea și ce fel de medici se află în spatele acestei intervenții.

Gazdele noastre în Spitalul Monza vor fi:

Prof. Dr. Elvira Brătilă, Medic primar obstetrică –ginecologie, fondator al Societatății de Endometrioză și Infertilitate Est – Europeană, fondator Endomedicare Academy.

Dr. Rubin Munteanu – Medic primar chirurgie generală, supraspecializare în chirurgia laparoscopică, fondator al Fundației pentru Chirurgie Laparoscopică și Toracoscopică din România, fondator și Președinte al Fundației pentru Tratamentul Obezității și membru IFSO (Federația Internațională pentru Chirurgia Obezității) și EAES (Asociația Europeană de Chirurgie Endoscopică).

Dr. Gabriela Zugravu – Medic primar Anestezie si Terapie Intensivă.

Clarisa Iordache – Fondator Asociația Eu și Endometrioza

În cele câteva ore pe care le vom petrece în compania gazdelor noastre vom afla informații importante despre ce presupune o intervenție chirurgicală de endometrioză profundă, care este instrumentarul folosit în cazurile de rezecții intestinale, care este rolul fiecărui medic prezent în sala de operație, ce presupune recuperarea în cadrul Secției de Terapie Intensivă, dar și cum se desfășoară o intervenție chirurgicală de endometrioză, realizată cu ajutorul Robotului Da Vinci.

Evenimentul este realizat în premieră în România de către Asociația Eu și Endometrioza, în colaborare cu Spitalul Monza și se dorește a fi încă un mijloc de informare și deschidere facilitat de un ONG de paciente, în relația medic-pacient.

Mulțumim doamnei Profesor Elvira Brătilă precum și întregului personal din cadrul Spitalului Monza pentru deschiderea cu care au primit și acceptat acest proiect!

Adresa Spitalului Monza:  Strada Tony Bulandra 27, București.

Participarea se realizează în limita locurilor disponibile și necesită înscriere prealabilă* la adresa: ambasadorii.endometriozei@gmail.com cu număr de telefon, numele complet și adresă de email. Vă rugăm să specificați dacă veniți însoțiți. Donația minimă recomandată este de 40 de lei și poate fi achitată la intrarea în sală.

Vă așteptăm cum drag!

 

*Datele cu caracter personal (nume, prenume, adresa de email și număr de telefon) vor fi folosite exclusiv pentru confirmarea înscrierii și eventuale comunicări legate de activitățile Asociației.
 
De asemenea, prin înscrierea și participarea la eveniment vă exprimați acordul publicării fotografiilor în care apăreți în cadrul evenimentelor din turneu. În cazul în care nu doriți ca imaginea voastră să apară în fotografii vă rugăm să specificați, atât în scris în emailul trimis pentru participare, precum și la începutul evenimentului.

FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.