Conferințele “Eu și Endo” – Endometrioza – De la Prevenție la Tratament

Asociația Eu și Endometrioza are deosebita plăcere de a vă invita în data de 12 aprilie, orele19.30 la Hotel Novotel București, la o nouă ediție a Conferințelor “Eu și Endo”. Evenimentul “Endometrioza – de la prevenție la tratament” vine în sprijinul pacientelor cu endometrioză și tuturor celor care doresc să afle care sunt opțiunile pentru managementul acestei afecțiuni.

Speaker invitat este dr. Voicu Simedrea, medic primar obstetrică-ginecologie, fondator Endoinstitute Timișoara. Alături de domnia sa, această nouă ediție va fi susținută de Clarisa Iordache, fondator al Asociației Eu și Endometrioza.

Evenimentul este realizat de Asociația Eu și Endometrioza și se dorește a fi încă un mijloc de informare și deschidere facilitat de un ONG de paciente, în relația medic-pacient. Vom afla astfel care sunt direcțiile de abordare ale endometriozei, încă din faza de prevenție, dar și cele mai noi informații în ceea ce privește tratamentul medicamentos și chirurgical al acestei patologii. Totodată vom discuta despre rolul Asociației Eu și Endometrioza pe scena medicală românească, precum și despre cele mai noi proiecte de conștientizare pe care ONG-ul le desfășoară la nivel național.

Mulțumim domnului dr. Voicu Simedrea pentru prezența la acest eveniment și pentru deschiderea cu care a întâmpinat invitația Asociației și Hotelului Novotel pentru sprijinul și aportul adus în organizarea acestui eveniment!

Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile dar necesită înscriere prealabilă* la adresa: ambasadorii.endometriozei@gmail.com cu număr de telefon, numele complet și adresă de email. Vă rugăm să specificați evenimentul pentru care vă doriți să participați și dacă veniți însoțiți. Pentru cei care doresc să sprijine proiectele Asociației Eu și Endometrioza recomandăm o donație minimă de 40 de lei care poate fi achitată la intrarea în sală.

Vă așteptăm cu drag!

*Datele cu caracter personal (nume, prenume, adresa de email și număr de telefon) vor fi folosite exclusiv pentru confirmarea înscrierii și eventuale comunicări legate de activitățile Asociației.

Prin înscrierea și participarea la eveniment vă exprimați acordul publicării fotografiilor în care apăreți în cadrul evenimentelor din turneu. În cazul în care nu doriți ca imaginea voastră să apară în fotografii vă rugăm să specificați, atât în scris în emailul trimis pentru participare, precum și la începutul evenimentului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top