Nuts for Nuts – Mâncare Sănătoasă pentru Orice Bucătărie!

Descoperă Nuts for Nuts, o afacere în plină ascensiune care oferă opțiuni personalizate de alimentație sănătoasă, special create pentru pacienții cu endometrioză.

Te-ai gândit vreodată să ai pe cineva care să îți ofere mesele potrivite pentru dieta ta de endometrioză? Imaginează-ți să ai acele mese personalizate în funcție de nevoile corpului tău. Ei bine, am găsit soluția perfectă pentru fiecare dintre voi: se numește Nuts for Nuts, o inițiativă în plină dezvoltare creată de doi indivizi compasiomnați, atenți la nevoile celorlalți.

Irina și Florin, ambii în vârstă de 34 de ani, sunt forța din spatele Nuts for Nuts. Irina, profesor de engleză cu experiență în marketing și vânzări, și Florin, doctor în Inginerie Electrică, au descoperit pasiunea lor comună pentru experimentarea în bucătărie. Astfel, Nuts for Nuts s-a născut, oferind nu doar mese sănătoase, ci și opțiuni personalizate pentru pacienții cu endometrioză.

Călătoria lor a început cu o pagină de Facebook unde au prezentat produsele lor făcute în casă, precum untul de cocos, untul de arahide și crema de caju, toate fără zahăr rafinat și aditivi. Răspunsul pozitiv i-a condus să stabilească un mic atelier confortabil, unde să poată satisface cererea tot mai mare pentru produsele lor.

Irina mărturisește: „Am vrut să vedem dacă produsele pe care le făcusem pentru noi de ceva vreme (untul de cocos, pe care fiica noastră îl adoră, Nutella făcută în casă, untul de arahide, crema de caju, etc.) ar fi de interes pentru alte persoane în măsura în care ar cumpăra de la noi.”

Gama lor de produse include o varietate de produse pe bază de legume, create cu atenție și prelucrate minim pentru a maximiza beneficiile pentru sănătate. De la untul de cocos, iubit de fiica lor Maria, la cremele de nuci și brânzeturile vegane, produsele lor răspund nevoilor și preferințelor alimentare diverse.

Pentru persoanele intolerante la lactoză sau pentru pacienții cu endometrioză, Nuts for Nuts oferă alternative delicioase, precum celebra lor cremă de nuci, o versiune mai sănătoasă a pastelor de nuci comerciale. În plus, au introdus produse în vrac precum nuci exotice și condimente, răspunzând cererilor clienților pentru opțiuni mai accesibile.

Toate produsele lor sunt realizate la comandă, asigurând prospețime și calitate. Cu accent pe satisfacția clienților, ei oferă opțiuni personalizabile, adaptându-se restricțiilor sau preferințelor alimentare specifice.

Cel mai căutat produs, Nutty Cream, reflectă devotamentul lor pentru crearea unor alternative nutritive, dar delicioase la alimentele convenționale.

Pasinea lui Florin pentru coacerea pâinii din aluat fermentat a devenit, de asemenea, populară printre clienți, demonstrând angajamentul lor față de metodele tradiționale și sănătoase de gătit.

„Produsele noastre sunt în primul rând pe bază de plante. Nu folosim zahăr rafinat sau aditivi, coloranți sau alte chestii nefolositoare. Acestea sunt produse în care folosim o cantitate minimă de ingrediente, majoritatea dintre ele fiind crude și neprocesate termic. Astfel, proprietățile ingredientelor sunt maximizate pentru a oferi sănătate și sațietate.

Totul a început cu untul de cocos, o bucurie pentru mica noastră Maria. Apoi am încercat untul de arahide și, mai târziu, am devenit curajoși și am încercat să facem o cremă de nuci de pădure cu cacao (similară cu Nutella cumpărată din magazin), dar fără zahăr și cu cele mai sănătoase ingrediente posibile.

Acum facem borcane de unt din orice nuci: migdale, nuci de pădure, caju, semințe de floarea soarelui, macadamia, etc. Nucile și semințele sunt foarte versatile. Poți să le transformi într-o varietate de produse. De exemplu, din caju facem totul, de la cremă până la parmezan, unt sau deserturi raw.

Acestea sunt produse create cu multă dragoste, mai ales pentru că am vrut ca Maria să poată mânca sănătos. Și așa cum în viață, ceea ce primești trebuie să oferi și altora, am vrut să împărtășim cu ceilalți tot ceea ce facem. Așa au apărut humusul, pateul de legume, pastă de ardei copt cu nuci, care, spre surprinderea noastră, are o cerere foarte mare.”


Ce reprezintă Nuts for Nuts, în esență?

Nuts for Nuts nu este doar despre a oferi mâncare sănătoasă; este un proiect condus de dragoste pentru sănătate și bunăstare. Irina și Florin se angajează să promoveze conștientizarea despre impactul dietei asupra sănătății generale, participând activ la discuții și evenimente legate de nutriție.

Alătură-te lui Irina și Florin în călătoria lor cu Nuts for Nuts, și descoperă ce înseamnă acest concept pentru tine. Vizitează pagina lor de Facebook, NUTS FOR NUTS, pentru a explora produsele lor și a afla mai multe despre povestea acestora.

2 thoughts on “Nuts for Nuts – Mâncare Sănătoasă pentru Orice Bucătărie!”

  1. I do not even know how I ended up here but I thought this post was great I dont know who you are but definitely youre going to a famous blogger if you arent already Cheers.

  2. I genuinely admired what you’ve accomplished here. The outline is elegant, your written content fashionable, however, you seem to have acquired some unease about what you wish to present going forward. Undoubtedly, I’ll revisit more often, similar to I have nearly all the time, in case you sustain this ascent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top