Suntem una dintre primele asociații de pacienți create în România care își dedică eforturile și expertiza pacientelor diagnosticate cu endometrioză și/sau adenomioză.

Ne propunem să ajutăm la conștientizarea endometriozei atât în rândul pacienților cât și în rândul medicilor din România, prin oferirea de informații corecte, complete și utile despre endometrioză și adenomioză.

Dorim să oferim suport pacientelor cu endometrioză din toate colțurile prin diferite mijloace prin care interesele pacientelor cu endometrioză din România să fie reprezentate cum se cuvine. CE OFERIM?

  • Suport real pacientelor: Întâlnirile “Eu și Endo” organizate la nivel național aduc față în față pacientele din România cu specialiști din sistemul medical dar și acupuncturiști, psihologi, specialiști în terapia durerii, terapeuți de medicină alternativă care le ajută pe paciente cu informații destinate îmbunătățirii traiului cu endometrioză.
  • Suport online pentru paciente, atât prin pagini dedicate pe rețelele de sociale cât și prin grupuri de profil, interviuri, articole de conștientizare a endometriozei. Aveți la dispoziție:– Grupul de Facebook: Eu și Endometrioza
    – Pagina de Facebook: Eu și Endometrioza
  • Organizare de seminarii, conferințe, simpozioane, workshopuri și evenimente de conștientizare și sensibilizare a opiniei publice în privința efectelor devastatoare ale endometriozei asupra calității vieții, precum și participarea membrilor Asociației la conferințe pe teme  medicale.
  • Consultanță și consiliere pentru paciente și aparținătorii acestora.
  • Colaborare cu instituții medicale și non-medicale, publice și private, naționale și internaționale pentru sprijinul pacientelor.
  • Propuneri legislative pentru îmbunătățirea situației pacientelor diagnosticate cun endometrioză și/sau adenomioză.
  • Sprijin pentru membrii Asociației Eu și Endometrioza, cu stadii avansate de endometrioză și situații financiare precare.


Motto-ul nostru: Endometrioza este afecțiunea ta! Învață să trăiești frumos cu ea!