Asociatia Eu si Endometrioza

Suntem singura asociație activă de pacienți creată în România care își dedică eforturile și expertiza pacientelor diagnosticate cu endometrioză și/sau adenomioză.

Ne propunem să creștem gradul de conștientizare asupra endometriozei, atât în rândul pacienților cât și în rândul medicilor din România, prin informații corecte, complete și utile despre endometrioză și adenomioză.

Oferim suport pacientelor cu endometrioză din țară și de peste hotare, prin diferite mijloace prin care interesele pacientelor cu endometrioză să fie optim reprezentate.

CE OFERIM?

  • Suport real pacientelor: Conferințele naționale și internaționale “Eu și Endo” aduc față în față pacientele din România cu specialiști din sistemul medical: chirurgi ginecologi, ginecologi, endocrinologi, neuropelveologi, etc. dar și acupuncturiști, psihologi, specialiști în terapia durerii, terapeuți de medicină alternativă.
  • Suport online pentru paciente, atât prin pagini dedicate pe rețelele de sociale cât și prin grupuri de profil, interviuri, articole de conștientizare a endometriozei.
  • Aveți la dispoziție:– Grupul de Facebook: Eu și Endometrioza
    – Pagina de Facebook: Eu și Endometrioza
  • Organizare de seminarii, conferințe, simpozioane, workshopuri și evenimente de conștientizare și sensibilizare a opiniei publice în privința efectelor devastatoare ale endometriozei asupra calității vieții, precum și participarea membrilor Asociației la conferințe pe teme  medicale.
  • Consultanță și consiliere pentru paciente și aparținătorii acestora.
  • Colaborare cu instituții medicale și non-medicale, publice și private, naționale și internaționale pentru sprijinul pacientelor.
  • Propuneri legislative pentru îmbunătățirea situației pacientelor diagnosticate cu endometrioză și/sau adenomioză. Consultați pagina noastră de PROIECTE pentru a vedea demersurile realizate până acum.
  • Sprijin pentru membrii Asociației Eu și Endometrioza, cu stadii avansate de endometrioză și nu numai.


Motto-ul nostru: Ceea ce facem în viață are ecouri în eternitate – Marcus Aurelius!