Ghidul Endometrioza – Inamicul Tăcut – lansare în cadrul FemHelp Timișoara

Asociația Eu și Endometrioza va participa în calitate de invitat  la cea de-a IV-a ediție a Conferinței FemHelp Concepte Moderne în Ginecologie, Medicină Fetală și Infertilitate, care se va desfășura la Timișoara între 1-3 iunie 2018!

Ne bucurăm să vă aducem la cunoștință după cum anunțasem acum câteva zile că, nu numai vom participa în sală pentru informarea pacientelor cu endometrioză din România, ci vom avea și spațiu pentru discursuri susținute în fața a sute de medici invitați la eveniment, medici ginecologi de la noi din țară, printre care nume sonore ale chirurgiei ginecologie pentru endometrioză de pe plan internațional.

Cu această ocazie, în primele două zile ale manifestării, dedicate ginecologiei, endometriozei, infertilității și medicii materno fetale le vom prezenta Asociația Eu și Endometrioza, proiectele ei de până acum și, vom lansa, oficial, în rândul medicilor prezenți în sală ghidul: Endometrioza – Inamicul Tăcut, pe care vor avea astfel ocazia să îl și achiziționeze de la standul Asociației pe tot parcursul evenimentului!

Este un pas mare pentru noi, un câștig uriaș pentru România, atât în ce privește conștientizarea endometriozei în rândul personalului medical de la noi din țară, cât și pentru suportul pacientelor diagnosticate cu endometrioză!

Ne bucurăm nespus pentru această reușită, dovada implicării susținute de până acum în conștientizarea națională a acestei patologii și mulțumim pe această cale, organizatorilor Conferinței FemHelp pentru invitație!

Programul manifestării poate fi consultat mai jos!

http://conferinta2018.femhelp.ro/content/program-conferinta-2018-ff.pdf

Vă vom ține la curent pe tot parcursul evenimentului!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top