Feminitate și Înțelegere: Recapitularea Întâlnirii Eu și Endo din 10 Martie!

A mai trecut o întâlnire reușită în stil Eu și Endo!

10 martie a reunit la Constanța câteva mămici, adolescente dar și femei fără endometrioză și care au dorit să afle mai multe despre această afecțiune precum și despre ce înseamnă mai exact feminitatea și cum se cultivă ea.

Am povestit mult despre influența endometriozei în viața unei femei, ne-am împărtășit secretele feminității fiecareia, am aflat și sfaturi foarte utile legate de alimentația potrivită, de felul în care putem aborda o viață cu endometrioză dar ne-am și distrat, relaxat și delectat cu dulciurile realizate homemade de către una dintre protagonistele întâlnirii, Andreea care a fost pe lor adorată și de principiul masculin de printre noi, un băiețel energic și foarte lipicios, de numai 4 anișori!

Surpriza serii a fost întruchipată de două tinere care nu suferă de endometrioză dar care, auzind de eveniment de pe rețelele de socializare au dorit să participe și să afle ce înseamnă endometrioza și cu ce se confruntă pacientele diagnosticate cu această afecțiune.

Una peste alta, fotografiile vorbesc de la sine! Vă mulțumim tuturor pentru că ați ales să vă sărbătoriți feminitatea în stil Eu și Endo!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top