Dragobetele cu Eu și Endo la Euromaterna: Sfaturi și Suport pentru Endometrioză

Vineri, 24 februarie, Eu și Endo a oferit pacientelor din Constanța oportunitatea de a discuta pentru prima dată, deschis, cu doi medici ai unui spital privat.

La această întâlnire Eu și Endo invitate au fost: doamna doctor Coralia Ștefănescu, Medic primar obstetrică-ginecologie, cu supra specializare în Medicina Materno-Fetală și Tratamentul infertilității de cuplu/reproducere asistată, Doctor în științe medicale și Coordonator al Departamentului de Medicină Materno-Fetală.

Alături de dânsa a fost și doamna doctor Virginia Șerbu, Medic Primar Obstetrică – Ginecologie, cu competențe în Ultrasonografie obstetrică, ginecologie și Histeroscopie, supra specializare în Tratamentul Infertilității și Tehnici de Reproducere Umană Asistată.

Aș vrea să vă mulțumesc încă o dată tuturor pentru participare, atât medicilor cât și pacientelor! Sper ca fiecare dintre cei prezenți au putut pleca acasă cu răspunsuri la întrebări care așteptau demult o asemenea oportunitate!

A fost o atmosferă impresionantă: am râs mult, am discutat și mai mult și, după cum știți, am și empatizat cu suferințele celor prezente în sală. Unele dintre paciente au venit însoțite chiar de soți, altele au venit cu mamele. Este un pas important în munca mea și, ceea ce s-a întâmplat vineri la Euromaterna reprezintă încă o dorință împlinită pentru mine: mi-am dorit să pot oferi pacientelor suport pe toate planurile. Și, iată că acum, cu ajutorul vostru și al medicilor care au venit la întâlnirea cu voi, am reușit!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top