Asociația V.A.R.A – Colaborator cu Asociația Eu și Endometrioza

Asociația Eu și Endometrioza a stabilit de curând încă o colaborare care vizează sprijinul pacientelor cu această afecțiune. Ne bucurăm și urăm bun venit alături de noi Asociației V.A.R.A din București, care s-au oferit să sprijine voluntar membrii Asociației Eu și Endometrioza și pacientele din țară. Să facem cunoștință cu noii noștri prieteni și colaboratori!

Asociația V.A.R.A. a fost înființată anul acesta de către oameni inimoși, psihologi, asistenți sociali și economiști. Acronimul V.A.R.A înseamnă: Viața în Roșu, Albastru și Alb, întrucât fondatorii își propun să redea celor care se află în suferință puterea (roșu), încrederea (albastru) și liniștea (alb).

Pentru pacientele cu endometrioză din țară, care nu au posibilitatea să meargă la cabinetele de psihologie pentru a vorbi fața în față cu un terapeut, cei trei psihologi fondatori ai Asociației V.A.R.A. pun la dispoziție trei ședințe gratuite de terapie, săptămânal. Astfel, fiecare dintre psihoterapeuți vor putea lucra individual cu câte o pacientă din țară, prin Skype. Cei trei psihoterapeuți dornici să lucreze cu pacientele cu endometrioză sunt:

Anca Diana Hodorogea – psiholog clinician /psihoterapeut

 • Master în psihologie clinică, psihodiagnostic și interventii terapuetice de scurtă durată
 • Formare continuă în Psihotraumatologie, Terapie Adleriană, Psihoterapii de scurtă durată
 • Psihoterapeut în formare în cadrul Asociației Române de Hipnoză Clinică, relaxare și terapie Ericksoniană;
 • Membru al Asociației Române de Hipnoză Clinică, relaxare și terapie Ericksoniană; Colegiului Psihologilor din România
 • Formator/trainer certificat
 • Experiență de 10 ani în lucrul cu grupurile de risc
 • Experiență clinică în practica privată: evaluare clinica și psihodiagnostic, consiliere psihologică și psihoterapie pentru copil, familie, adult,
 • Experiență în lucrul cu grupurile: grupuri de dezvoltare personală și relaxare prin tehnici mindfulnessPe Anca o puteți contacta folosind datele de mai jos:

Website: www.sanatateamintii.ro
Email: a_hodorogea@yahoo.com
Telefon: 0725941553

Andreea Radu – psihoterapeut de orientare integrativă

 • Absolventă a Universității din București, Facultatea de Psihologie.
 • Formare continuă în tehnici de psihoterapie de cuplu și psihoterapie cognitiv-comportamentală, valul al treilea – Dialectical Behavioral Therapy, Mindfulness.
 • Curs online de psihologie socială la Universitatea Wesleyan, Connecticut și curs de Behavioral Economics la Univeristatea Duke, North Carolina.
 • Organizator al workshopului “Ce funcționeaza în psihoterapie”, cu Scott D Miller, Ph. D. Psihoterapeut cu practică privată 2011 – prezent.

Pe Andreea o puteți contacta folosind datele de mai jos:

Website: www.andreea-radu.ro
Email: andreea.radu@protonmail.com
Tel: 0727758397

Ioana Chiriac – Psiholog Clinician

În perioada de zece ani de când am început să lucrez, am acumulat experienta ca psiholog clinician și consilier vocațional, atât în sistemul public, cât și în sectorul ONG. Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației și un master în psihodiagnostic și psihoterapie. De asemenea, am certificări în consiliere vocațională, formator și evaluare vocațională a persoanelor cu dizabilități.

Am lucrat cu tineri și aduti cu dizabilităti, aflați în diferite etape ale vieții lor, cărora le-am oferit servicii de mediere pe piața muncii, găsire de locuri de muncă și, ulterior, consiliere psihologică. Oriunde am fost m-am ghidat de dorința de a transmite cunoaștere, energie și dorința de dezvoltare persoanelor cu care am lucrat. Acum în cadrul Asociației V.A.R.A., se deschide o nouă oportunitate de a contribui profesional la viziunea noastră comuna de sprijinire activării resurselor persoanelor, aflate într-o situație de risc, pentru a duce o viața de calitate.

Pe Ioana o puteți contacta folosind datele de mai jos:

Email: ioanachivu2012@yahoo.com
Telefon: 0724067749

Indiferent la care dintre cei trei specialiști alegeți să apelați este important să o faceți cu încredere și deschidere. Ajutorul lor este neprețuit pentru pacientele cu endometrioză și problemele generate pe diferite planuri de această afecțiune, așadar vă îndemnăm să le contactați și să beneficiați de această oportunitate. Așteptăm, de asemenea, impresiile voastre după câteva ședințe de terapie, la eusiendometrioza@gmail.com.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top