Începe călătoria de înțelegere: Află mai multe despre endometrioză.

Dacă ai ajuns aici, este un testimoniu al empatiei și curiozității tale despre endometrioză. Aplaudăm deschiderea ta de a învăța și de a înțelege mai mult despre această condiție adesea ignorată dar impactantă.

Endometrioza nu este doar un termen medical; este o realitate cu care se confruntă milioane de persoane din întreaga lume, fiecare având propria poveste unică și propriile lupte.

Explorând mai departe, pășești într-un domeniu al empatiei și educației, unde fiecare clic te aduce mai aproape de înțelegerea și susținerea celor afectați.

Pornește în experiențele din viața reală ale persoanelor afectate de endometrioză. Prin mărturii și relatări personale, obține o perspectivă asupra impactului acestei condiții asupra vieții de zi cu zi.

Experimentează endometrioza prin ochii celor care o trăiesc zilnic. Filmul nostru redă provocările, triumfurile și reziliența persoanelor care se confruntă direct cu această condiție.

Descoperă Statisticile

Endometrioza afectează milioane de persoane la nivel mondial, cu cifre impresionante evidențiind impactul său. 1 din 10 femei în vârstă reproductivă suferă de această afecțiune. La nivel global, aproximativ 10% dintre femei, totalizând un remarcabil număr de 176 milioane de indivizi, se confruntă cu endometrioza. Printre femeile care se confruntă cu infertilitatea, ratele de prevalență cresc până la 30-50%. Cu toate că are un impact larg răspândit, diagnosticul rămâne dificil, cu un timp mediu de așteptare între 8 și 12 ani de la debutul simptomelor. În ciuda acestor cifre semnificative, cauza endometriozei rămâne necunoscută și încă nu s-a descoperit o vindecare definitivă.

Sursa: https://www.endographics.org

Scroll to Top