Ghidul Endometrioza Inamicul Tăcut – Lansare în cadrul primului Congres de Endometrioză de la Sinaia

Asociația Eu și Endometrioza a fost invitată să participe în calitate de speaker în cadrul Primului Congres de Endometrioză din România, care se va desfășura la Sinaia, în perioada 14-16 iunie. 

Cu această ocazie avem deosebita bucurie să lansăm și la Sinaia, în rândul medicilor participanți, ghidul: Endometrioza Inamicul Tăcut! Mai multe detalii despre acest ghid și turneul lui de promovare puteți afla de AICI!

Este un pas mare pentru noi, un câștig uriaș pentru România, atât în ce privește conștientizarea endometriozei în rândul personalului medical de la noi din țară, cât și pentru suportul pacientelor diagnosticate cu endometrioză!

Ne bucurăm nespus pentru această reușită, dovada implicării susținute de până acum în conștientizarea națională a acestei patologii și mulțumim pe această cale, organizatorilor Congresului, în special doamnei profesor Elvira Brătilă pentru invitație!

Prin participarea la lansare vă exprimați acordul publicării fotografiilor în care apăreți în cadrul evenimentelor din turneu. În cazul în care nu doriți ca imaginea dumneavoastră să apară în fotografii vă rugăm să specificați, atât în scris pe adresa: ambasadorii.endometriozei@gmail.com, precum și la începutul fiecărui eveniment în parte la care participați. Asociația Eu și Endometrioza nu va transmite terților datele cu caracter personal furnizate de participanții la lansări.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top