7 Ani de luptă și împliniri: Asociația Eu și Endometrioza marchează un nou an de progres

Astăzi, ne bucurăm să sărbătorim un moment important în istoria Asociației Eu și Endometrioza – împlinirea a 7 ani de activitate dedicată conștientizării și îmbunătățirii vieții pacientelor afectate de endometrioză din România. În acești ani, am traversat împreună momente dificile, dar și momente de mare bucurie și împlinire.

A fost o călătorie plină de provocări, dar și de reușite remarcabile. Am avut parte de ani grei, în care am muncit din greu și am luptat pentru drepturile și binele pacientelor noastre. Am depus eforturi considerabile pentru a aduce schimbări reale în sistemul medical și în mentalitatea publicului în ceea ce privește endometrioza.

Totodată, am avut privilegiul să sărbătorim realizările noastre și să fim martorii transformării vieților a mii de femei și cupluri din întreaga țară. De la implementarea proiectelor la nivel național, până la colaborările de prestigiu cu organizații internaționale și instituții medicale de renume, am reușit să schimbăm perspectivele și să aducem speranță acolo unde era mai multă nevoie.

Calitatea noastră de membru în Organizația Mondială a Endometriozei și colaborarea strânsă cu ESHRE – Societatea Europeană de Reproducție Umană, sunt doar câteva dintre realizările noastre remarcabile. De asemenea, suntem mândri să fi contribuit la elaborarea și implementarea Programului Național de Endometrioză în România și să fim reprezentanți ai țării noastre în Parlamentul European pentru semnarea Strategiei Europene pentru Endometrioză.

Pentru noi, fiecare proiect, fiecare acțiune, fiecare pas înainte a reprezentat o victorie în lupta noastră pentru o viață mai bună pentru pacientele noastre și pentru toți cei afectați de endometrioză în România.

Închei acest articol exprimându-ne recunoștința față de toți cei care ne-au susținut în această călătorie. Fiecare contribuție, fiecare încurajare și fiecare moment de solidaritate ne-au adus mai aproape de visul nostru de a face din lumea noastră un loc mai bun pentru toți cei afectați de endometrioză.

Cu toții suntem parte a unei mișcări mai mari, a unei lupte pentru sănătate și drepturi egale. Să ne continuăm munca și să sărbătorim fiecare reușită, știind că suntem mai puternici împreună!

Scroll to Top