Tiraj nou pentru conștientizarea endometriozei!

posted in: PROIECTE | 0
FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Încă un tiraj de 1300 de pliante a văzut lumina tiparului și va fi distribuit de Asociația Eu și Endometrioza în cabinetele medicale din țară! Este cel de-al doilea tiraj realizat de Asociație în procesul de conștientizare a acestei afecțiuni început de către membrii ei în urmă cu câteva luni.

Campania de conștientizare vizează atât potențialele paciente cât și medici de diferite specialități. Astfel puteți ajuta cu distribuirea pliantelor în orașele voastre la cabinete de medicină de familie, ginecologie, endocrinologie, urologie, nefrologie, neurologie, cabinete de psihologie și psihiatrie, dar și în școli și licee, tuturor cadrelor didactice dispuse să ajute la procesul de informare al fetelor aflate la început de pubertate, adolescență și viață sexuală.

Așteptăm așadar solicitările tuturor celor care vor să ajute la conștientizarea endometriozei și să distribuie aceste pliante tuturor celor vizați.

 

În mesajul de solicitare trimis pe email la: eusiendometrioza@gmail.com vă rugăm să ne trimiteți adresa la care vor fi livrate precum și numărul total de pliante pe care doriți să îl primiți.

Vă mulțumim tuturor care sunteți alături de noi și ajutați la conștientizarea endometriozei!

FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.