Reduceri Organic India pentru membrii Asociației Eu și Endometrioza!

FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Organic India este prezentă în viața pacientelor cu endometrioză, de mai bine de un an, fiind un ajutor de nădejde în managerierea cu succes a endometriozei și tuturor complicațiilor ei.

Organic India este o companie recunoscută la nivel mondial, cu o tradiție de aproape 30 de ani în promovarea și susținerea Adevăratei Stări de Bine a organismului uman. Înființată pentru a promova respectul pentru natură și tot ce ne oferă ea, dar mai ales luându-și angajamentul absolut față de calitatea produselor pe care le comercializează, Organic India este în prezent una dintre companiile organice certificate la nivel mondial, pe toate continentele lumii.

Totul a pornit de la un învățător spiritual, Papaji, (H.W.L. Poonja) cunoscut drept întruchiparea adevărului, iubirii necondiționate pentru toate ființele. Fondatorii Organic India au călătorit din toate colțurile lumii ca să îl întâlnească pe Papaji și, împreună să clădească un model sustenabil pentru a sprijini supraviețuirea a mii de agricultori săraci din India, prin furnizarea de cursuri de formare și educație care să permită dobândirea autonomiei și a unor abilități ce pot fi transmise mai departe viitoarelor generații. Aceasta este, pe scurt povestea primilor zori ai Organic India.

În cele trei decenii de activitate, compania a reușit să își creeze o rețea de culturi organice cultivate fără utilizarea pesticidelor, a erbicidelor și a îngrășămintelor chimice. Principiile Organic India se bazează pe rotația culturilor, îngrășăminte organice, pesticide și erbicide naturale, pe bază de plante, pentru a menține puritatea și rodnicia solului. Certificările și zecile de premii care le-au fost oferite de-a lungul timpului dovedesc faptul că Organic India păstrează și oferă prin produsele pe care le comercializează o parte din autenticitatea naturii măreței Indii.

Fie că vorbim despre suplimentele naturiste ecologice, organice, păstrate cu grijă în capsule din celuloză vegetală, sau despre plicuri de ceai realizate din fibre de celuloză nealbite, cartonul ambalajelor pentru ceaiurile la plic fiind fabricat din hârtie reciclată, toate produsele Organic India beneficiază de un șir întreg de certificări care le atestă autenticitatea și proprietățile benefice, fiind optime consumului (vezi aici certificările).

Revenind la endometrioză am găsit în Organic India un ajutor propice nevoilor unui organism afectat de această patologie. Zilnic ne confruntăm cu oboseala cronică, schimbări de dispoziție, dureri crunte sau dereglări hormonale.

Așa am descoperit că Organic India oferă o mulțime de variante pentru necesitățile unui organism afectat de endometrioză. Unul dintre produsele de mare ajutor este busuiocul, iar Tulsi, Busuiocul Sfânt pe care l-am regăsit sub formă de capsule sau ceaiuri cu diverse arome selecționate cu grijă de cei de la Organic chiar depășește toate așteptările. Fie că vorbim de varianta cu lămâie și ghimbir, care este un adevărat antistress natural, oferind pentru întreaga zi o adevărată stare de bine și calm (este un puternic antioxidant, adaptogen, susținând sistemul imunitar și îmbunătățind metabolismul), sau discutăm despre varianta clasică ce sprijină digestia și ajută din plin la procesul detox, Tulsi este un ajutor prețios în lupta cu endometrioza, în reglarea funcțiilor digestive, imunitare și neuronale ale organismului.

Alături de alte minunății oferite de Organic India precum Aswagandha, formula cu Turmeric, sau suplimentele pentru ficat și rinichi, toate organice, Busuiocul Sfânt Tulsi întregește perfect tot tabloul suplimentării necesare pentru un organism afectat de endometrioză.

 

Acesta este și motivul pentru care Asociația Eu și Endometrioza a demarat de curând o colaborare de bun augur cu Organic India România, pentru pacientele cu endometrioză de la noi din țară și, mai ales, pentru membrii Asociației!

Orientați pentru a oferi Adevărata stare de Bine cât mai multor oameni, Organic India a răspuns pozitiv propunerilor Asociației, oferindu-le tuturor membrilor săi o reducere de 10% la orice comandă plasată la ei pe site, pentru întreg anul 2018! Reducerea se primește individual, prin vouchere personalizate pentru fiecare membru în parte.

CUM OBȚII REDUCERILE?*

 • Ești membru de cel puțin 1 lună în Asociația Eu și Endometrioza.
 • Ai achitată la zi cotizația lunară, la momentul solicitării voucherului de reducere, pentru cel puțin  un an.
 • Noi îți trimitem pe email voucherul personalizat și codul aferent reducerii pe care o soliciți, pe care îl poți insera ulterior pe site-ul organicindia.ro atunci când plasezi o comandă. Voucherul este valabil numai la comenzile efectuate direct pe site-ul Organic India..

 Află aici cum devii membru al Asociației! 

 

Mulțumim, Organic India pentru ajutorul oferit membrilor Asociației, prin produsele de o calitate superioară pe care le putem consuma fără griji, pentru a ne susține organismul în lupta cu endometrioza!

*Asociația Eu și Endometrioza își rezervă dreptul de a oferi aceste vouchere cu prioritate în funcție de gravitatea și urgența stadiului endometriozei pacientelor membre.

FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

2 Responses

 1. Sabou Steliana

  Doresc sa ma inscriu si eu pt lanasarea de la Cluj. Multumesc

  • Eu și Endometrioza

   Bună, Steliana! Înscrierile pentru participarea la lansările desfășurate în cele 6 orașe se fac la adresa: ambasadorii.endometriozei@gmail.com cu număr de telefon, numele complet, orașul pentru care vreți să participați și adresă de email, în limita locurilor disponibile. Te așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.