Reduceri la proceduri F.I.V și consultații medicale pentru membrii Asociației Eu și Endometrioza

posted in: PROIECTE | 0
FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Asociația Eu și Endometrioza are deosebita bucurie să anunțe că, în urma colaborării încheiate cu Clinica Origyn Fertility Center Iași, membrii Asociației vor putea beneficia de reduceri importante la atât la consultații medicale și investigații specifice, cât și la procedurile F.I.V. realizate în cadrul acestei clinici!

Pentru că știm cât este de important orice ajutor venit în sprijinul pacientelor cu endometrioză și/sau adenomioză, Asociația Eu și Endometrioza, împreună cu clinica Origyn Fertility Center Iași oferă tuturor membrilor Asociației posibilitatea de a fi diagnosticați, monitorizați și tratați corespunzător, în acest sens fiind și suport în ce privește managementul financiar al acestor patologii.

Astfel, toate pacientele membre ale Asociației Eu și Endometrioza care solicită programare în cadrul Clinicii Origyn  Fertility Center Iași, la domnul doctor Radu Maftei vor putea, începând de astăzi, să beneficieze de 20% reducere la orice consultație care cuprinde anamneza, consult ginecologic, ecografie transvaginală și plan de tratament.

Mai mult, pentru că știm cât este de importantă dorința de a avea un copil, mai ales atunci când diagnosticul de endometriozaă/ adenomioză poate impune probleme de fertilitate, oferim începând de astăzi, oricărei paciente, membru al Asociației Eu și Endometrioza și de 5% reducere la procedurile F.I.V demarate pentru obținerea unei sarcini, în cadrul clinicii Origyn Fertility Center Iași, realizate tot de către domnul doctor Radu Maftei!  

Dr. Radu Maftei este medic de obstetrică – ginecologie, doctorand în imunologie și reproducere umană asistată, cu specializare în tratamentul endometriozei și F.I.V. sub diagnostic de endometrioză, la clinica Viva Neo din Klagenfurt, Austria, sub atenta supraveghere a dr. Gernot Kommetter. De-a lungul timpului a participat cu diverse lucrări la conferințe internaționale de profil.

CUM OBȚII REDUCERILE?*

  • Ești membru de cel puțin 1 lună în Asociația Eu și Endometrioza.
  • Ai achitată la zi cotizația lunară, la momentul solicitării voucherului de reducere, pentru cel puțin  un an.
  • Noi îți trimitem pe email voucherul personalizat și codul aferent reducerii pe care o soliciți, tu îl printezi și te prezinți cu el spre verificare la recepția clinicii Origyn, în ziua în care ești programată.

 Află aici cum devii membru al Asociației! 

Acesta este încă un pas important pe care Asociația Eu și Endometrioza îl face în ajutorul pacientelor înscrise deja în Asociație și, ne bucurăm că am putut să vă oferim tuturor, încă un motiv de bucurie, pentru o mai bună viață alături de endometrioză!

*Asociația Eu și Endometrioza își rezervă dreptul de a oferi aceste vouchere cu prioritate în funcție de gravitatea și urgența stadiului endometriozei pacientelor înscrise.

FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.