Reduceri la interpretare imagistică second opinion

FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

 

Asociația Eu și Endometrioza are deosebita bucurie să anunțe că, în urma colaborării cu dr. Denisa Tișea, Timișoara, membrii Asociației vor putea beneficia de reduceri importante la interpretarea second opinion (a doua opinie) oferită de către doamna doctor Tișea.

Astfel, toate pacientele membre ale Asociației Eu și Endometrioza care realizează RMN cu protocol de endometrioză și Hidro Colo CT în alte centre imagistice în afară de București, Timișoara și Constanța (în care deja dr. Tișea interpretează aceste investigații) vor putea, începând de astăzi să trimită dr. Tișea filmele cu investigații pentru reinterepretare și oferirea unei a doua opinii, beneficiind totodată de reduceri la acest serviciu.

 

Reducerea este de 33.33% din prețul total perceput de dr. Tișea, se aplică doar pentru membrii Asociației Eu și Endometrioza.

 

CUM OBȚII REDUCERILE?*

  • Ești membru de cel puțin 1 lună în Asociația Eu și Endometrioza.
  • Ai achitată la zi cotizația lunară, la momentul solicitării voucherului de reducere, pentru cel puțin  un an.
  • Noi îți trimitem pe email voucherul personalizat și codul aferent reducerii

 Află aici cum devii membru al Asociației! 

Este încă un pas important pe care Asociația Eu și Endometrioza îl face în ajutorul pacientelor înscrise deja în Asociație și, ne bucurăm că am putut să vă oferim tuturor, încă un motiv de bucurie, pentru o mai bună viață alături de endometrioză.

Dr. Denisa Tișea este medic specialist radiologie imagistică din Timișoara, cu specializări și competențe în interpretarea imagistică a endometriozei. Domnia sa interpretează rezultatele acestor investigații în trei centre imagiistice importante din Timișoara, București și Constanța.

*Asociația Eu și Endometrioza își rezervă dreptul de a oferi aceste vouchere cu prioritate în funcție de gravitatea și urgența stadiului endometriozei pacientelor înscrise.

FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.