Premieră Endodyssey – primul film documentar din România, despre endometrioză

posted in: Uncategorized | 0
FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin
 
Asociatia Eu si Endometrioza are deosebita bucurie să vă invite în data de 14 octombrie 2022, la premiera EndOdyssey – primul film documentar despre endometrioza din Romania ! Lansarea va avea loc la Cinema Muzeul Țăranului din București, începând cu ora 20.15.
 
Ne-am pregătit prima dată în 2020. Pandemia ne-a anulat planurile de lansare. Am încercat în martie 2022. A început războiul… A treia oară va fi apoteotic!
 
În acest documentar, la care s-a muncit neîncetat vreme de mai bine de doi ani, am pus laolaltă poveștile de viață ale pacientelor cu endometrioză, dificultățile prin care au trecut, am urmărit parcursul lor de la anii de agonie, până la diagnostic și tratament, am surprins onest și neromanțat panica, speranța, încrederea și bucuria în cazurile fericite. Am intervievat medici, am adus aproape nutriționiști și am pășit alături de femei puternice în infern, pentru a reveni mai apoi pe Pământ, cu încredere și speranță și.
 
Toate aceste sentimente și exemple, de fiecare dată extrem de umane au fost sintetizate cu multă empatie într-un proiect menit să creioneze adevăratul chip al endometriozei, o afectiune cu frecvență mare la femeile tinere și una dintre principalele cauze de infertilitate feminină. O boală de care suferă până la 500.000 de paciente și despre care s-a vorbit mult prea puțin. Până acum.

Vă invităm astfel să pășiți într-o odisee a vieții alături de endometrioză și să fiți alături de noi într-o incursiune care vă va schimba pentru totdeauna, suntem convinși, percepția despre femei, feminitate, putere și vindecare!

Intrarea la premieră este liberă dar necesită înscriere prealabilă, în limita locurilor disponibile. Înscrierea se poate face la adresa: endodyssey2022@gmail.com până pe data de 01.10.2022, alături de numele și prenumele participanților, adresa de email și numărul de telefon. Locul în sală urmează ulterior a fi confirmat printr-un email din partea noastră.

Donații pentru susținerea acestui eveniment se pot face în conturile Asociației Eu și Endometrioza:
 
Cont Lei: RO82BTRLRONCRT0385986401
Cont Euro: RO75BTRLEURCRT0385986403
 
Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă apariția acestui documentar!
 
 
Vă așteptăm cu drag!
“Fă acel lucru pe care crezi că nu-l poți face. Acesta este momentul tău. Revendică-l.” Oprah Winfrey
 
Un film realizat cu sprijinul:
 
@Rig Service S.A.
@Asociația Medicală Premiere
 
Parteneri Media:
@RADOR – pagina stirilor inedite
FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.