Petrecerea de Crăciun a Asociației Eu și Endometrioza, Decembrie 2018!

posted in: Evenimente, PROIECTE | 5
FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin
Se spune că viața este exact așa cum ți-o construiești și cum semeni pentru ea…
 
Week-endul ce tocmai a trecut, Asociația Eu și Endometrioza a încheiat anul 2018 printr-o petrecere de pomină, la care invitați au fost membrii Asociației.
 
Imaginile vorbesc de la sine, însă ce aș vrea să subliniez este tocmai acel moment impresionant, în care toți cei prezenți mi-au făcut o surpriză de zile mari și mi-au arătat că în viață culegi exact ce semeni și aduni lângă tine exact oamenii cu care rezonezi. Pentru ei au meritat toate aceste sacrificii de anul acesta, lor le dedic realizările mele din acest an și mai ales, pe cele ale Asociației, pe care am reușit în 2018 să o fac membru al Organizației Mondiale a Endometriozei și să îi aduc, de asemenea, și o nominalizare în cadrul Romanian PR Award, pentru cea mai bună strategie de PR pentru ONG-urile din țara noastră!
 

Dar mai mult decât atât, mă bucur nespus că, pentru toți acei oameni, care ne-au arătat sprijinul lor necondiționat în acest an și jumătate de la înființarea Asociației am reușit să reprezentăm cu succes România la Congresul European de Endometrioză de la Viena!

O parte din toți acești oameni mi-au cântat sâmbăta aceasta, în cor, Direcția 5 – Îți mulțumesc, într-un moment deosebit de emoționant. Obișnuită să fac eu altora surprize, de data aceasta eu am fost obiectul surprizei a câtorva zeci de oameni, inclusiv a unora care nu au putut ajunge la petrecerea Asociației dar au contribuit din plin la acest moment.

Încă sunt deosebit de emoționată, pentru că seara de sâmbătă mi-a arătat că am pentru ce să lupt în continuare și că, visul meu de acum doi ani de a crea nu un ONG de paciente ci o comunitate bine închegată și prietenii durabile, iată că mi l-am îndeplinit, pas cu pas, prin fiecare proiect și acțiune pe care am demarat-o în cadrul Asociației.


Sunt deosebit de recunoscătoare tuturor și vă mulțumesc pentru aceste momente unice și încărcate de dragostea voastră și de emoții! Mulțumesc Roxana Muntean pentru tot sprijinul tău din acest an și pentru toată dăruirea cu care ai muncit, cot la cot cu mine pentru o țară întreagă, la conștientizarea endometriozei în România! Mulțumesc, Ioana Elena Petcu, sprijinul meu din ultimii doi ani pentru tot ce ești și faci pentru pacientele cu endometrioză din România!

Mulțumesc fetelor pentru surprize și cadourile fabuloase! Vă iubesc pe toate și voi sunteți dovada vie că, atunci când îți dorești în viață să faci bine și altora, binele acesta e molipsitor și atrage oameni minunați laolaltă!

 
Mulțumesc sponsorilor de anul acesta, Organic India România, DUX MD Pharma Solutions, Yves Rocher România și Rawkers România, pentru toate cadourile minunate oferite atât în timpul turneului de promovare al Ghidului Endometrioza Inamicul Tăcut, cât și în cadrul petrecerii de Crăciun de zilele trecute!

 
Aș vrea să știți, fiecare dintre voi, dar mai ales toți cei pe care nu i-am enumerat aici, specialiști, oameni de suflet, colaboratori și prieteni că Asociația Eu și Endometrioza este acel ONG care respectă viața în primul rând, oamenii de calitate, ajutorul oferit celor în suferință și vă sunt recunoscătoare tuturor acelora care ați crezut în proiectele noastre menite să crească gradul de conștientizare asupra endometriozei în România, dar mai ales, să lucreze activ în sprijinul pacientelor, oferindu-le o multitudine deja de beneficii și informații! Despre oameni este vorba în viață… despre ajutor și cât suntem în stare să dăruim fiecare, celorlalți!


Astfel încheiem anul 2018 în România, mulțumindu-vă tuturor și așteptându-vă și anul viitor alături de proiectele noastre! Într-adevăr, viața este despre cum ți-o construiești și despre câtă dragoste știi să dăruiești!
      

Sărbători fericite tuturor și un an 2019 plin de sănătate și proiecte utile pentru pacientele cu endometrioză din România!Mai multe fotografii, în curând, pe pagina noastră de Fb!
FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

5 Responses

  1. Alexandra Filip

    A fost o petrecere minunată. Că de fie are data, o reală plăcere să reîntâlnesc atâtea endosisters și să cunosc alte fete. Mulțumim Clari, din suflet pentru toate minunățiile pe care le faci pentru noi ❤️

  2. Oana Anton

    Sărbători fericite tuturor! 💜💛
    Te iubim, Clarisa, mulțumim pentru tot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.