Noi modalități de sponsorizare pentru Asociația Eu și Endometrioza

posted in: PROIECTE | 2
FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Dacă deții o microîntreprindere sau o societate plătitoare de impozit pe profit acum ai ocazia să susții proiectele Asociației eu și Endometrioza fără niciun cost!

Prin Ordinul 1679/2022 a fost aprobat noul formular 177 folosit pentru redirecționarea impozitului pe profit sau a impozitului pe veniturile microîntreprinderilor, dupa caz, pentru efectuarea de sponsorizari si/sau acte de mecenat sau acordarea de burse private.

Bine de știut: compania ta nu face nicio cheltuială suplimentară cu această sponsorizare. ANAF redirecționează direct către noi suma indicată în formular, din impozitul pe care compania l-a plătit deja către bugetul de stat. Formularul poate fi completat de companiile care nu și-au epuizat plafonul de sponsorizări deductibile din anul anterior.

CE AI DE FĂCUT?

descarcă formularul 177  : https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Declaratii_R/177.html

Model de contract de sponsorizare aici – descarcă, completează cu datele companiei tale și trimite-ne semnat pe adresa eusiendometrioza@gmail.comLa datele de plată (sumă, termen de plată, etc.) adaugă  mențiunea „conform formularului 177”.

 • pentru anul 2023, depune online formularul 177 până la 25 decembrie 2024
 • la secțiunea II, „Redirecționarea impozitului pe profit/venit, bifează căsuța 1: „Sponsorizare către entități persoane juridice fără scop lucrativ”
 • la secțiunea II, „Date de identificare a beneficiarului”, include informațiile de mai jos:
 • denumire: ASOCIATIA EU SI ENDOMETRIOZA
 • cod de identificare fiscală: 37676134
 • cont bancar (IBAN): RO82BTRLRONCRT0385986401
 • adresa: Bd. Republicii 167, bl 27C, ap. 22, Ploiesti, Jud. Prahova
 • telefon, email: +40752 866 451, eusiendometrioza@gmail.com

În concluzie, până la data de 25 decembrie 2024, plătitorii de impozit pe profit și impozit pe veniturile microîntreprinderilor, pot depune la ANAF formularul 177 și să solicite ca fiscul să redirecționeze o parte din impozitul aferent anului 2023 către Asociația Eu si Endometrioza, după ce, în prealabil, au incheiat un contract de sponsorizare cu aceasta.

O listă cu cele mai importante proiecte ale noastre poți consulta AICI!

Alături de tine, vom reuși să ajutăm si mai mult la conștientizarea endometriozei si adenomiozei in România în așa fel încât nicio femeie să nu mai aștepte între 9-12 ani până să primească diagnosticul corect și să fie tratată optim!

Îți mulțumim!

 

FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

2 Responses

 1. mogu.ro

  Este o oportunitate minunată să susții fără niciun cost proiectele Asociației eu și Endometrioza prin redirecționarea impozitului pe profit sau a impozitului pe veniturile microîntreprinderilor către aceasta. Acum ai ocazia să fii un sprijin important în a ajuta oamenii din jurul tău care suferă de această boală, prin descărcarea formularului 177 și încheierea unui contract de sponsorizare cu Asociația eu și Endometrioza. Într-un mod simplu și ușor poți fi un oamen bun care se asigură că concernții bolii sunt ajutați și susținuți. Hai să fim alături de această asociație!

  • Eu și Endometrioza

   Mulțumim mult, Mogu.ro! Într-adevăr, avem nevoie de ajutor! Vă așteptăm și pe voi alături de noi! Vă trimitem contractul de sponsorizare? Mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.