Imagini Eu și Endo Constanța, 29 iulie

posted in: Evenimente | 6
FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin
Încă o întâlnire Eu și Endo s-a încheiat în această seară la Constanța!
 
Încet, dar sigur devenim o comunitate puternică! Am ascultat povești uimitoare ale pacientelor, majoritatea deja operate și cu stadii avansate de endometrioză. Printre noi a fost și Roxana Muntean, pacienta operată de curând în Franța și care și-a pierdut din păcate un rinichi din cauza acestei afecțiuni.
 
Cele prezente au putut să îi adreseze întrebări atât ei cât și invitatei din această întâlnire, Silvia Lupu, de la care fetele au aflat informații prețioase atât despre terapia craniosacrală și rolul ei benefic în endometrioză cât și despre terapia florală Bach. Distinsa doamnă ne-a devenit tuturor de astăzi prietenă și ajutor de încredere în călătoria aceasta prin viața cu endometrioza. 
 
Ne-am bucurat de vremea frumoasă și răcoarea grădinii de la Șușote, am empatizat și am cunoscut și paciente noi care au nevoie de ajutorul nostru. Îi urmăm Emanuelei multă baftă la operația prin care va trece peste două zile! Suntem pe zi ce trece o Asociație din ce în ce mai puternică, mai bine închegată și ne bucurăm că din ce în ce mai multe paciente au conștientizat cât este de important să fim unite. 
 
Până la următoarea întâlnire Eu și Endo vă dorim să fiți puternice și optimiste! După cum ați putut vedea și astăzi, cu determinare, perseverență și curaj se poate trăi cu endometrioza în mod frumos iar noi suntem aici să vă ajutăm, îndrumăm. Ne vom sprijini reciproc și de acum înainte! Vă mulțumim tuturor celor care ați devenit de azi membre ale Asociație Eu și Endometrioza și vă așteptăm și în continuare alături de noi!
FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

6 Responses

 1. Eu și Endometrioza

  Va multumim mult fetelor! Sunteti minunate si puternice toate! Ne bucuram tare mult de fiecare dintre aceste intalniri care ne ofera tuturor ocazia sa aflam cat mai multe despre endometrioza si tratarea ei dar si sa ne sprijinim unele pe altele in aceasta calatorie. Va imbratisam pe toate si va mai asteptam si pe viitor la intalnirile Eu si Endo!

 2. Zlateanu Ema

  Va mulțumesc că existați!! Fiecare întâlnire cu mica familie eu și endo,mie îmi dă putere și speranța de a merge mai departe,stind că nu sunt singura. Isa mereu are un sfat,o vorba buna. Desi la inceput am privit prima întâlnire cu teama,abia am asteptat-o pe cea de a 2 a,cea de ieri! Fetele sunt grozave,frumoase și empatice. Nu mă așteptam că o boala atât de parșivă , sa ne de-a puterea de a zâmbi ,împreună !! Și oarecum …..cumva ,te incarci cu energie pozitivă după o astfel de întâlnire! Mulțumesc Clarisa ,mulțumesc eu și endo!

 3. Steliana

  Este prima data cand particip la acest gen de adunari ca-ntre fete.
  Felicitari Asociatiei pentru dedicare si timp! Frumoasa, interesanta si bine-venita initiativa descoperirii existentei terapiei craniosacrală și rolul ei benefic în endometrioză cât și despre terapia florală Bach si pe aceasta la cale ii multumim Silviei!
  Foarte bune prajiturele create cu ingrediente de care noi si Endo avem nevoie, multumim Andreea!
  Bafta multa Emanuelei!

 4. Teodora Omer

  Ca de fiecare dată, minunat! Mulțumim, Isa, pentru implicarea și dăruirea de care dai dovadă! Ca și la întâlnirea anterioară la care am participat eu, am aflat lucruri noi, am primit răspunsuri la întrebări care mă macinau, am cunoscut femei minunate și realizez încă o dată că nu sunt singură!

 5. Silvia

  Deși a fost pentru prima oară prezentă la întâlnirea cu o parte din membrii Asociației Eu și Endometrioza, am rămas plăcut impresionată de energia și atmosfera creeată în cadrul întâlnirii, și sper că acestea se vor repeta și vom avea din nou șansa la discuții libere, la schimbul de informații și bineînțeles, de bună dispoziție! Pentru că împreună, totul pare mai ușor, iar speranța înflorește doar atunci când știi că nu ești singur pe un drum, uneori atât de anevoios! 😊

 6. Ungureanu Gabriela

  Multumesc pentru toata caldura si deschiderea cu care am fost intampinata in acest grup!Aveam atata nevoie de intelegere,incurajare si o vorba buna!Sa ma simt in comuniune,nu diferita si izolata!Multa sanatate si putere tuturor,rabdare,echilibru si nadejde ca va fi bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.