REDUCERI ȘI FACILITĂȚI OFERITE DE ASOCIAȚIA EU ȘI ENDOMETRIOZA

FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

 

De-a lungul timpului, în procesul de conștientizare a endometriozei, Asociația Eu și Endometrioza a realizat o serie de  proiecte, destinate atât medicilor, publicului larg, cât și membrilor activi ai Asociației. Amintim mai jos cele mai importante dintre reducerile și facilitățile pe care Asociația Eu și Endometrioza le-a realizat în sprijinul pacientelor cu endometrioză din România, alături de medici specialiști, colaboratori ai Asociației:

 

 

  • Realizarea RMN-ului cu protocol de endometrioză* (instilare de gel steril intravaginal și intrarectal) în județul Constanța, începând din luna septembrie 2017 (facilitate oferită și intermediată pentru pacientele din Dobrogea, la inițiativa și propunerea Asociației Eu și Endometrioza).
  • Realizarea Hidro Colo CT* pentru endometrioză, în județul Constanța, începând din luna septembrie 2017. (facilitate oferită și intermediată pentru pacientele din Dobrogea, la inițiativa și propunerea Asociației Eu și Endometrioza).
  • Reduceri semnificative la cele două proceduri imagistice după cum urmează: 15% la RMN-ul cu protocol și 20% la Hidro Colo CT. Reducerile se aplică numai membrilor Asociației Eu și Endometrioza la efectuarea acestor investigații în orașul Constanța, la Centrul Medical Pozimed. Află AICI mai multe despre reduceri.  Află AICI cum devii membru în Asociație pentru a beneficia de aceste reduceri!
  • Reduceri de 33.33% la interpretarea imagistică second opinion de către Dr. Denisa Tișea (medic radiolog cu specializare în endometrioză) pentru RMN cu protocol de endometrioză și Hidro Colo CT efectuate în alte centre imagistice din țară și interpretare de radiologi fără specializare în endometrioză. Reducerile se aplică numai membrilor Asociației Eu și Endometrioza și vor fi interpretate online, de către dr. Tișea, pentru paciente de oriunde din țară. Află aici cum devii membru!
  • Reduceri la produsele Organic India, destinate menținerii stării de bine și suportului organismului afectat de endometrioză. Află mai multe AICI!
  • Reduceri la Fertilovit F Endo, produs de întreținere a organismului afectat de endometrioză, dar și orientat pentru a ajuta favorizarea unei sarcini. Află mai multe AICI!
  • Reduceri la procedurile F.I.V. realizate la Iași, de dr. Radu Maftei, clinica Origyn Fertility Center. Află mai multe AICI!
  • Reduceri la consultații și ecografii transvaginale realizate la Iași, de dr. Radu Maftei, clinica Origyn Fertility Center. Află mai multe AICI!
  • Reduceri la consultații și ecografii transvaginale realizate la București, de către Prof. Dr. Elvira Brătilă, la Clinica Elginmed. Află mai multe AICI!

 

*Aceste investigații sunt puse la dispoziția pacientelor cu endometrioză, prin parteneriate între Asociația Eu și Endometrioza și medicii sau clinicile de mai sus. 

Dacă doriți să aflați ce alte proiecte am desfășurat pe parcursul anuui 2017 vă invităm să consultați secțiunea „PROIECTE” a acestui website.

Pentru mai multe detalii legate de cum puteți obține reducerile prin calitatea de membru, voluntariat în Asociație, sponsorizări și propuneri de proiecte ne puteți scrie pe adresa: eusiendometrioza@gmail.com.

FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.