Eu și Endo 16.09 Constanța – Două Întâlniri Eveniment

posted in: Evenimente | 0
FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Update: Înscrierea pacientelor la întâlnirea de mâine, 16 septembrie de la Spitalul Euromaterna, la care invitaţi sunt dr. Voicu Simedrea şi dr. Denisa Tişea s-a încheiat deja. Mulțumim tuturor celor înscrise. 

Asociația Eu și Endometrioza are deosebita plăcere să invite pacientele din Constanța și împrejurimi, în data de 16.09.2017, orele 16.00 la Spitalul Euromaterna Constanța la o nouă întâlnire “Eu și Endo”.

De această dată, la care invitați și speakeri ai acestei întâlniri vor fi dr. Voicu Simedrea, Medic primar obstetrică ginecologie, co-fondator Spitalul Premiere Timișoara, dr. Denisa Tișea, medic specialist radiologie-imagistică medicală Timișoara.

Scopul întâlnirilor “Eu și Endo” organizate lunar de către Asociația Eu și Endometrioza este o cât mai mare conștientizare a endometriozei, atât în rândul personalului medical de specialitate, cât și în rândul publicului larg, cu rolul de a ajuta paciente diagnosticate cu endometrioză să beneficieze de servicii medicale de calitate, de un tratament adecvat și de o înțelegere cât mai fidelă a condiției lor.

Subiectele pe care întâlnirea “Eu și Endo” le vizează sunt posibilitățile de tratare chirurgicală cu precădere pentru stadiile avansate de endometrioză (III și IV) dar și înțelegerea cât mai fidelă a endometriozei în rândul pacientelor, cu ajutorul medicilor specialiști invitați.

În aceeași zi, Asociația Eu și Endometrioza organizează și o întâlnire între medici ginecologi, endocrinologi, urologi din sistemul sanitar constănțean pentru a discuta împreună cu medicii timișoreni despre cazuistica medicală aferentă endometriozei. Accesul pacientelor la această întâlnire nu este permis.

Participarea pacientelor la întâlnirea Eu și Endo este gratuită și se poate face numai cu înscriere prealabilă la adresa: eusiendometrioza@gmail.com. Numărul de locuri este limitat, drept urmare ,vă rugăm să lăsați în mesajul de înscriere și date de contact (adresă de email și număr de telefon) pentru confirmarea participării.

Parteneri ai acestei întâlniri sunt: Endo Institute Timișoara, Centrul Medical Pozimed și Spitalul Euromaterna Constanța. Vă așteptăm cu drag!

FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.