“Endometrioza – Inamicul tăcut. Ghid de manangement informativ educativ”!

posted in: PROIECTE | 0
FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Cu deosebită bucurie încheiem luna mondială a conștientizării endometriozei cu un nou proiect: “Endometrioza – Inamicul tăcut. Ghid de manangement informativ educativ”!

Ghidul este destinat atât pacientelor cu endometrioză din România, cât și tuturor cadrelor medicale care doresc să afle cât mai multe despre această patologie, fiind primul material pe această temă publicat până în prezent la noi în țară!

Este momentul ca și România să se ralieze la normele internaționale care privesc diagnosticarea corectă, tratamentul și managementul chirurgical ale acestei afecțiuni, scurtând astfel chinul pacientelor și media anilor de diagnostic!

Asociația Eu și Endometrioza vine astfel în sprijinul acestor obiective pentru orice instituție publică sau privată din sistemul de sănătate românesc, pentru a putea oferi împreună pacientelor cu endometrioză de la noi din țară atenția, informarea, tratamentul optim, precum și serviciile medicale de calitate, corecte și complete, compatibile cu această patologie.

Vom reveni cu amănunte!

FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.