ENDOMETRIOZA – DE LA ADOLESCENTA DE AZI LA FEMEIA DE MÂINE! – conștientizare la Școala Generală nr. 128 București

posted in: Evenimente, PROIECTE | 0
Facebookgoogle_pluspinterestlinkedinFacebookgoogle_pluspinterestlinkedin

Campania de Conștientizare a endometriozei în Instituțiile școlare: “Endometrioza – de la Adolescenta de azi la Femeia de mâine” continuă, de data aceasta la Școala Generală nr. 128 din Capitală!
 
Vom vorbi în data de 28 mai cu elevii claselor a VII-a și a VII-a despre organele de reproducere umane, ciclul menstrual, schimbările hormonale, prevenție și cauzele apariției endometriozei.
 
Campania se înscrie în calendarul evenimentelor de conștientizare derulate anul acesta la nivel mondial și agreate de către Asociație împreună cu toate statele membre ale World Endometriosis Organisation, din care și România face parte, prin ONG-ul nostru. Campania este realizată în premieră în țara noastră fiind prima de acest fel dedicată adolescenților și informării lor asupra endometriozei și efectelor ei.
 
Mulțumim conducerii Școlii Generale nr. 128 pentru invitație și interesul pentru educarea, informarea și formarea corectă a elevilor în ce privește sănătatea, prevenția și funcționarea optimă a organismului.
 
Pe această cale, Asociația Eu și Endometrioza reia apelul adresat cadrelor didactice și medicale de specialitate care doresc să ni se alăture în derularea acestei campanii. Profesorii și medici de specialitate interesați să susțină demersul nostru sunt invitați să își exprime intențiile la adresa: eusiendometrioza@gmail.com.
Facebookgoogle_pluspinterestlinkedinFacebookgoogle_pluspinterestlinkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *