ENDO WELLNESS WORKSHOP 13-15 IUNIE

posted in: Evenimente, PROIECTE | 0
FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Update: Din motive obiective Endo Wellness Workshop se amână pentru o dată ulterioară, pe care o vom anunța în prealabil. Până atunci vă invităm să urmăriți în continuare pagina de Facebook a Asociației și websiteul nostru pentru a vă putea înscrie din timp. Vă mulțumim!


Asociația Eu și Endometrioza te invită să participi la Endo Wellness Workshop”primul workshop din România dedicat pacientelor cu endometrioză sau adenomioză!

Am construit pentru tine un program complet cu o abordare integrativă care să te ajute să îți recapeți energia și vitalitatea. Îți oferim două zile intense – pline de informații și tehnici prețioase, oferite de specialiști pasionați, care te vor ajuta să începi o viață nouă și să te bucuri de starea de bine în fiecare clipă, chiar și cu un diagnostic de endometrioză!

CE VEI ÎNVĂȚA?

NUTRIȚIE ȘI FEMINITATE

 • Susținerea sistemului endocrin
 • Sănătatea ciclului menstrual și cum poți să lucrezi în parteneriat cu ciclicitatea hormonală
 • Reducerea congestiei și inflamației pelviene, dizolvarea țesutului cicatricial, reducerea durerilor și echilibru hormonal
 • Secretele alimentației și stilului de viață sănătos pentru echilibrul hormonal.

PSIHOLOGIE ȘI PSIHOTERAPIE

 • Elemente de psiho-somatică și Terapia durerii
 • Cum să comunici membrilor familiei diagnosticul tău
 • Familie, prieteni, relații de serviciu – cum gestionezi relația cu ei în perioadele dificile pentru tine, datorate endometriozei
 • Relația psihologică dintre calitatea vieții și tratamente hormonale variate
 • Cum abordezi viața post intervenții chirurgicale: corpul tău, sanctuarul tău.
 • Felul în care mintea și felul de a gândi îți afectează organismul, poate vindeca sau amplifica endometrioza.

Tai Chi

Exerciții fizice prin care îți vei lucra corpul pentru a:

 • vei putea regla nivelul hormonal,
 • vei putea preîntâmpina formarea aderențelor și
 • diminua cât mai mult pragul durerilor
 • vei putea întări sistemul imunitar

Vei pune astfel accentul pe șolduri, talie, abdomen, perineu, zonă de a cărei vitalitate, relaxare și mobilitate depinde funcționarea optimă a întregului organism.

Tai Chi-ul este o formă de mișcare ușoară, cu multiple beneficii asupra sănătății corpului și cu reale rezultate pentru sănătatea feminină. Studiile de specialitate au arătat că Tai Chi este sportul care îmbunătățește mobilitatea funcțională, reduce anxietatea și depresia, reglează presiunea sanguină, reduce inflamațiile și reglementează generarea de celule T., esențiale pentru buna funcționare a sistemului imunitar.

CINE SUNT TRAINERII?

Andreea Tudor – Psiholog și Psihoterapeut, Membru al Colegiului Psihologilor din România, Membru fondator Asociația de Psihologie și Resurse Educaționale Alpha PsihoMed. Mai multe detalii despre Andreea puteți citi aici.

Cornel Gabriel Pasăre – Psihoterapeut cu formări profesionale în Terapie Ericksoniană și hipnoză clinică, Psihoterapie Integrativă, Consiliere și Terapii Scurte colaborative orientate pe resurse și soluții, Speaker motivațional și Instructor Senior Certificat Tai Chi (WuJi Gong), acreditat internațional de către Educational Director & Founder Andrew Fretwell, Membru al Colegiului Psihologilor din România. Mai multe detalii despre Cornel puteți citi aici.

Alec Blenche este fondator și editor general al site-ului www.viataverdeviu.ro și cofondator și consilier în cadrul restaurantului Bistraw Verde Viu. Alec este de asemena nutriționist raw vegan (curs David Wolfe la BodyMind Institute), tehnician nutriționist, câștigător al Bursei Acts of Education în cadrul Hippocrates Health Institute, Fitoterapeut și are studii universitare și postuniversitare în Drept și Pedagogie Muzicală.

UNDE VA AVEA LOC WORKSHOPUL?

Pentru ca toate cele de mai sus să lucreze armonios în beneficiul tău am ales pentru tine o locație potrivită stării tale de bine și atingerii echilibrului interior.

Te invităm la Cuibul de la Mare, pensiune aflată în Localitatea Corbu, jud. Constanța, un loc mirific, în care vei descoperi atât atingerea mării cât și liniștea și răcoarea unei grădini superbe, locul în care trainerii îți vor deschide calea spre o viață armonioasă, chiar și sub un diagnostic de endometrioză! Vei avea acces și la plaja virgină Corbu, parte a Rezervației Biosferei Delta Dunării inclusă în topurile internaționale alături cele mai frumoase plaje ale mapamondului.

Mai multe detalii despre pensiune, precum și fotografii poți vedea aici și aici!

Dacă ești interesată să îți îmbunătățești calitatea vieții cu endometrioză, vrei să fii în echilibru și armonie cu corpul tău, mintea, sufletul și tot universul înconjurător, te așteptăm alături de noi la Endo Wellness Workshop, primul program complet din România orientat către nevoile pacientelor cu endometrioză!

Preț Workshop: 600 lei/persoană. Prețul include cazarea, masa și seminariile trainerilor. Prețul nu include transportul și alte cheltuieli personale. 

Pentru confirmarea locului se va achita un avans de 300 de lei. În caz de neprezentare sau anularea participării nu este returnabil.

Pentru înscrieri și detalii așteptăm mesajele voastre la eusiendometrioza@gmail.com! Locurile sunt limitate!!!

Te așteptăm alături de noi să învățăm, să ne relaxăm și să ne distrăm împreună într-o atmosferă de basm, la malul Mării Negre, la primul workshop organizat de Asociația Eu și Endometrioza, pentru pacientele din România care suferă de această afecțiune!

FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.