ENDO CHRISTMAS PARTY MARCA ASOCIAȚIA EU ȘI ENDOMETRIOZA

posted in: Evenimente | 0
FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Week-endul trecut la Constanța a avut loc Endo Christmas Party, prima petrecere organizată de Asociația Eu și Endometrioza și dedicată în exclusivitate membrilor ei.

Ne-am adunat, așadar, atât cele din județul Constanța, cât și paciente cu endometrioză din alte orașe ale țării, pentru a încheia cum se cuvine primul an de activitate al Asociației, pentru a ne bucura că facem dintr-o comunitate dedicată tuturor femeilor care suferă de endometrioză, dar, mai ales, pentru a ne bucura că, pentru prima dată în România,  un ONG ne adună laolaltă și luptă pentru o mai bună condiție a tuturor celor care suferă de această afecțiune.

 

Într-o atmosferă de sărbătoare, intimă dar primitoare, am petrecut câteva ore magice la My Way Cafe Constanța, gazdele noastre pentru primul Endo Christmas Party al Asociației. Ne-am distrat, am cântat la karaoke și am avut parte de un moment deosebit: mini recitalul prietenei noastre, Aida Tavitian care a dat startul sărbătorilor de iarnă prin melodii specifice Crăciunului, pline de bucurie și savoare.

Au fost momente prețioase în care, femei din diverse orașe ale țării au împărtășit din experientele lor cu endometrioza, au prins aripi văzând că nu sunt singure, s-au încurajat unele pe celelalte și, ce este cel mai important, au legat prietenii frumoase.

 

Sponsori generoși la Endo Christmas Party

Din tematica serii nu ai lipsit nici tombolele, puse la dispoziție de sponsorii noștri, Yves Rocher România, prin vocea și ajutorul Gabrielei Filimon.

O petrecere dedicată membrilor noștri nu ar fi putut fi completă fără preparate delicioase, atent selecționate conform dietei specifică endometriozei și oferite cu multă dragoste de un alt sponsor, Pofta de Verde Constanța și de Chef Alina Alexandrov, un om tare drag nouă! Atât aperitivele, cât și dulciurile au făcut furori printre participante, pe tot parcursul serii!

Printre surprize și-a făcut apariția și Moș Crăciun, dăruindu-le fetelor diverse cadouri, folositoare în gestionarea unei vieți cu endometrioză.

Suntem recunoscători și Naturking România pentru produsele fără gluten care, cu siguranță se vor transforma în preparate delicioase pe mesele de Crăciun ale fetelor, fie că vorbim despre delicioșii cozonaci, sau fursecuri aromate și colorate!

Nu în ultimul rând, alături de noi au fost și Happy Phone S.R.L cu un ajutor important oferit pentru acest eveniment, dar și Alexandra Catană, care le-a oferit fetelor decorațiuni hand made pentru bradul de Crăciun!

 

Parteneri de nădejde în proiectele Asociației

Cu siguranță că, această seară magică și plină de sărbătoare, cadourile, dar și unele dintre proiectele Asociației nu ar fi fost posibile fără ajutorul unor oameni prețioși, talentați și gata oricând să sară în ajutorul pacientelor cu endometrioză! Amintim aici pe:

 

Amalia Savin (Amely’s) – o talentată doamnă care ne încântă mereu cu săpunurile 100% naturale, aromate, pline de savoare și sănătate.

Mihaela Gartone – draga noastră fotografă, mereu alături de noi și proiectele pe care le derulăm.

Irina Gromoșteanu – sufletista și talentata noastră prietenă, proprietarul Școlii de Machiaj Art et Beaute, Constanța, ajutorul nostru prețios în campania “Fețele Endometriozei”.

Ionuț Șerban – un alt fotograf profesionist care este mereu alături de noi, sărindu-ne în ajutor când avem nevoie.

Ioana Elena Petcu – Health Coach, Nutriționist specializat pe dieta în endometrioză, dar, dincolo de toate, un suflet imens, un om frumos și prețios, care ne sprijină necondiționat, la fiecare proiect.

Tatiana Georgeta Uțoi (Rawz Bonbons) – expert în torturi raw vegane, care ne-a colorat, înmiresmat și îndulcit Endo Christmas Party cu deliciosul tort al Asociației.

Sentimentul înălțător pe care îl încerci privind pacientele cu endometrioză și văzându-le bucuria, încrederea, speranța pe chipuri nu poate fi descris în cuvinte și ne bucurăm nespus că am putut oferi tuturor, aceste clipe prețioase, de care să își poată aminti, cu plăcere, peste ani.

Suntem recunoscători și mulțumim cu mult drag atât sponsorilor, partenerilor, cât și vouă, tuturor celor care sunteți membre în Asociația Eu și Endometrioza, tuturor celor care cred în misiunea noastră și sprijină acest ONG!

Ne bucurăm că am putut încheia acest an cu o petrecere dedicată membrilor Asociației și le îmbrățișăm cu drag pe toate fetele care nu au putut fi, din păcate, alături de noi la Endo Christmas Party din acest an de activitate al Asociației! Chiar dacă Asociația Eu și Endometrioza nu a împlinit încă un an, munca noastră pentru paciente s-a derulat, după cum bine știți, încă din decembrie 2016!

Acesta a fost primul an în slujba unei mai bune calități a vieții pentru toate pacientele cu endometrioză din România! A fost un an frumos, cu urcușuri și coborâșuri, un an plin de proiecte, realizări și satisfacții, dar, mai ales, un an în care, am pus fiecare din Asociația Eu și Endometrioza, alături de ajutoarele noastre, o piatră de temelie către drumul nostru spre mai bine!

Vă mulțumim!

FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.