De la Semnarea Strategiei Europene pentru Endometrioză la Strigătul Nostru în Parlamentul European: O Victorie pentru Paciente

Într-o zi deosebită, Asociația Noastră a avut privilegiul de a fi reprezentată în Parlamentul European, la Bruxelles, în cadrul unui eveniment crucial dedicat conștientizării endometriozei la nivel european. Această oportunitate a fost rezultatul eforturilor noastre constante și al angajamentului nostru față de îmbunătățirea vieții pacientelor cu endometrioză din România.

La evenimentul din Parlamentul European, am avut onoarea să prezentăm și să susținem cauza endometriozei, alături de alte organizații și reprezentanți din întreaga Europă. În fața unui public internațional, am evidențiat impactul devastator al endometriozei asupra vieții pacientelor și necesitatea unor măsuri urgente pentru diagnosticare precoce, tratament adecvat și îmbunătățirea accesului la serviciile medicale.

În discursurile noastre, am subliniat importanța strategiilor europene pentru combaterea endometriozei și nevoia de consolidare a eforturilor la nivel european pentru a sprijini pacientele și pentru a crește conștientizarea asupra acestei boli.

Prin participarea noastră la acest eveniment, am reprezentat vocea pacientelor noastre și am contribuit la promovarea unui cadru legislativ european care să faciliteze diagnosticarea timpurie, tratamentul adecvat și îmbunătățirea calității vieții pacientelor cu endometrioză din România și din întreaga Europă.

Astăzi, ne bucurăm să vedem rezultatele eforturilor noastre, iar acest eveniment reprezintă un pas important înainte în lupta împotriva endometriozei. Continuăm să ne dedicăm cauzei noastre și să lucrăm pentru a aduce schimbări pozitive în viața pacientelor noastre și în societatea noastră în ansamblu. Este un moment istoric pentru noi și suntem mândri să facem parte din acest progres în combaterea unei boli care a afectat atât de multe vieți.

Scroll to Top