Cornel Gabriel Pasăre – psihoterapeut colaborator al Asociației Eu și Endometrioza

Facebookgoogle_pluspinterestlinkedinFacebookgoogle_pluspinterestlinkedin

Un alt trainer colaborator al Asociației Eu și Endometrioza este Cornel Gabriel Pasăre, psiholog, psihoterapeut și speaker.

Cornel este psihoterapeut cu formări profesionale în Terapie Ericksoniană și hipnoză clinică, Psihoterapie Integrativă, Consiliere și Terapii Scurte colaborative orientate pe resurse și soluții, Speaker motivațional și Instructor Senior Certificat Tai Chi (WuJi Gong), acreditat internațional de către Educational Director & Founder Andrew Fretwell, Membru al Colegiului Psihologilor din România.

Pe lângă acestea, Cornel poate ajuta la rezolvarea unor experiențe traumatice neintegrate, iar calificările sale în terapie în depresie, inteligență emoțională, sănătate mentală, terapie de cuplu, managementul stresului, hipnoză, mindfulness, programare neuro lingvistică, psihologie și multe altele fac din acest trainer unul potrivit pentru nevoile unei paciente cun endometrioză.

De asemenea, vei putea lucra alături de el inclusiv exercițiile de Tai Chi, care te vor ajuta să îți îmbunătățești mobilitatea funcțională, reduci anxietatea și depresia, reglezi presiunea sanguină, reduci inflamațiile și reglementezi generarea de celule T., esențiale pentru buna funcționare a sistemului imunitar.

Iată ce spune Cornel despre el în întâmpinarea pacientelor cu endometrioză:

“Curiozitatea și dorința de a ști mi-au purtat pașii către artele marțiale, Tai Chi și psihologie. Acestea m-au ajutat să îmi găsesc echilibrul interior, să mă conectez cu puterea internă și să înțeleg această lume în mod mai profund.

Psihologia și psihoterapia mi-au deschis un drum profesional fascinant. Pe acest drum am avut privilegiul de a mă conecta cu poveștile oamenilor, cu emoțiile lor, cu gândurile lor, cu sinele lor. O experiența unică pentru care sunt profund recunoscător, pentru că poveștile nu încetează să mă fascineze. Îmi place să spun, mai degrabă, că ofer consultanță și consiliere acelor persoane care au ales să se descopere pe sine, să își exploreze potențialul și să își rescrie povestea și traseul vieții. Drumul autodescoperirii personale este, adeseori, provocator, însă te încurajez îți menții curiozitatea și să ceri ajutor și suport atunci când ai nevoie.

Sunt convins că orice proces de creștere personală presupune un bun echilibru între minte, emoție și corp. Experiența personală m-a convins că practica Tai Chi poate fi o cale către acest echilibru interior.”

 

Facebookgoogle_pluspinterestlinkedinFacebookgoogle_pluspinterestlinkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *