Companiile pot redirecționa 20% din impozit către Asociația Eu și Endometrioza!

FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin
 
Până pe 31.12.2019 orice companie privată poate redirecționa către Asociația Eu și Endometrioza 20% din impozitul pe profit!
 
Pentru proiectele pe care le vom demara în folosul pacientelor și în anul 2020 ne bizuim pe ajutorul companiilor dumneavoastră, pentru a redirecționa către Asociația Eu și Endometrioza această cotă din impozit care, altfel ar reveni Statului Român. 

Conform legii 156/2019, orice companie ce realizează profit poate redirecționa către Asociația Eu și Endometrioza 20% din impozitul pe profit datorat statului (max 0,75% din cifra de afaceri) până la data de 31.12.2019.

Cum puteți redirecționa cei 20%?

  • descărcați contractul de sponsorizare (click aici)
  • completați-l cu datele firmei și suma, apoi ni-l trimiteți prin e-mail la adresa: eusiendometrioza@gmail.com până la data de 31.12.2019.
  • noi îl imprimăm în 2 exemplare, îl semnăm, ștampilăm și îl expediem prin Poșta Română la adresa indicată.
  • vă rugam să ne returnați unul din exemplare semnat și ștampilat. Mulțumim!

Avantajele unei companii:

  • nu costă nimic: redirecționați din impozitul pe care oricum îl plăteați statului. Așa, faceți o faptă bună și ajutați pacientele cu endometrioză pentru care Statul Român NU OFERĂ în momentul acesta niciun ajutor.
  • nebirocratic: doar încheiați un contract de sponsorizare
  • transparență completă: 100% din banii donaţi contribuie la realizarea proiectelor destinate pacientelor cu endometrioză.

Cu sprijinul dumneavoastră, Asociația Eu și Endometrioza poate ajuta astfel cele aproximativ 500.000 de românce diagnosticate deja cu endometrioză, precum și alte sute de mii de femei care poate încă nu știu că suferă de această boală. Considerăm că am reușit deja să demonstrăm că putem fi un factor de încredere la nivel național pentru toate pacientele diagnosticate cu endometrioză, dar mai ales un partener de nădejde cu care puteți colabora și în anul 2020!

Vă mulțumim anticipat pentru încrederea oferită redirecționând până la 31.12.2019, cota de 20% din impozitul pe profit, către Asociația Eu și Endometrioza!

FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.