Alec Blenche, colaborator al Asociației EU și Endometrioza!

FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Unul dintre tranerii de la care puteți afla informații prețioase despre nutriție echilibrată în endometrioză, balansul hormonal și reglarea estrogenului este Alec Blenche.

Vegetarian convins de peste 10 ani, Alec Blenche este fondator și editor general al site-ului www.viataverdeviu.ro, cofondator și consilier în cadrul restaurantului Bistraw Verde Viu. Alec este de asemena nutriționist raw vegan (curs David Wolfe la BodyMind Institute), tehnician nutriționist, câștigător al Bursei Acts of Education în cadrul Hippocrates Health Institute, fitoterapeut și are studii universitare și postuniversitare în drept și pedagogie muzicală. În ultimii ani a organizat și susținut o serie de prezentări, workshop-uri pe teme de nutriție și alimentație sănătoasă precum și tabere de detoxifiere și de gătit hrană vie.

Alec este de asemenea autor al cărții “Erus și valea răbdării”, prezentator și corealizator al emisiunii TV “Viața in verde viu”.

Iată mesajul lui Alec către pacientele cu endometrioză: “Nu există boli, există dezechilibre. Corpul nostru este cea mai minunată mașinărie din univers, odată readusă în echilibru, sănătatea revine și ea. Vă aștept să discutăm despre dezechilibrele nutriționale și cum poate hrana bogată în nutrienți să regleze acest dezechilibru numit endometrioză”.

FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.