Al treilea an de conștientizare, o petrecere de poveste!

posted in: Evenimente, PROIECTE | 0
Facebookgoogle_pluspinterestlinkedinFacebookgoogle_pluspinterestlinkedin

Pentru Asociația noastră a fost un an plin de conștientizare la nivel național a endometriozei. Am dus această muncă în școlile și liceele din România, la congrese medicale, în spitale și clinici, în cadrul Ministerului Sănătății și cu orice ocazie am avut pentru a prezenta lumii întregi ce înseamnă endometrioza.

Câteva dintre proiectele noastre de anul acesta:

  • Prima conferință internațională Eu și Endo dedicată pacientelor: “Endometrioza – Abordări terapeutice și de diagnostic. Actualitate și Perspective”
  • Campania națională de conștientizare în instituții de învățământ: “Endometrioza – De la Adolescenta de azi, la Femeia de mâine!”, 2019.
  • Primul memoriu către Ministerul Sănătății depus în România pentru recunoașterea endometriozei drept boală cronică și includerea acesteia în Planul Național de Sănătate
  • Campania online “Eu sunt 1 din 10 – martie”, 2019.
  • Campania online: Cunoașterea este superputerea mea!
  • Conferința națională: Endometrioza – de la prevenție la tratament
  • Conferința Eu și Endo – O zi din viața unei echipe dedicate endometriozei

Un an atât de plin nu se putea încheia altfel, decât sărbătorit pe măsură. Sâmbătă, 14 decembrie, am celebrat toate aceste proiecte împreună cu unii dintre membrii Asociației noastre. Alături ne-au fost și câțiva prieteni, în calitate de sponsori, care ne-au bucurat cu produsele lor minunate, delicioase și potrivite unei vieți alături de endometrioză. Mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături pentru această petrecere:

Suntem recunoscători pentru tot ajutorul primit anul acesta, pentru toți oamenii care ni s-au alăturat, pentru toți prietenii pe care i-am câștigat și pentru tot ce am reușit să realizăm pentru pacientele cu endometrioză din România!

Încheiem acest an cu bucurie, multe satisfacții deoarece am reușit să ducem conștientizarea endometriozei în România la un nivel la care nu a fost niciodată până acum și cu bucuria că, prin proiectele noastre, România este și în acest an pe harta mondială a endometriozei și, datorită acestor proiecte, Asociația noastră își păstrează pentru încă un an calitatea de membru al World Endometriosis Organisation!

Sărbători fericite tuturor!

Mai multe fotografii de la eveniment puteți urmări pe pagina noastră de Facebook: Asociația Eu și Endometrioza

Facebookgoogle_pluspinterestlinkedinFacebookgoogle_pluspinterestlinkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *